РОЖДЕН ДЕН празнува днес г-жа Елена Юрченко, а ние от НДТ й желаем да е здрава, а в живата й да царят светлина и хармония!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме днес на педагога Божан Пейчев, с пожелания за здраве и успехи в добрите му начинания!

РОЖДЕНИК утре е кметът на село Божурово Мюзефер Асан, а ние от НДТ още от днес му отправяме пожелания да е здрав и да работи с ентусиазъм за хората от повереното му населено място!

ОТ СЪРЦЕ честитим утрешния рожден ден на нашата обичана колежка Галя Тодорова и й наричаме да е здрава, да е обичана от цялото си прекрасно семейство, да се радва на успехите на тримата си страхотни внуци, на много приятели, на много поводи за искрена усмивка… И въобще – да й се случва по много хубаво от всичко, за което си помечтае!

РОЖДЕНИК утре е секретарят на община Добричка Дико Иванов. Нека е здрав, нека работи – както и досега, с неизчерпаема енергия за хората от най-голямата българска община и нека добрите му начинания се увенчават с успех!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН с утрешна дата казваме на една страхотна дама – г-жа Дора Ненова, която – освен че през годините е научила на четмо и писмо стотици добрички деца, е и една от добротворките на дамски клуб „Майчина грижа“. Затова утре тя ще получи стотици поздрави – за здраве, за много поводи за усмивка, за сбъднати мечти. А ние от НДТ добовяме – и нека стореното от нея Добро й се връща стократно!