НА ЦЕЛИ 5 години стана вчера внукът на нашата колежка Галя Тодорова – Оги. На най-умното малко момченце, с което животът ни е срещал, желаем от сърце да расте здраво, все така свръх любознателно, да развива талантите, с които съдбата го е дарила. Но най-вече желаем на Оги да е усмихнат, палав и слънчев – за радост на цялото си прекрасно семейство и на всички, които много го обичат!

ОДРИНЦИ ОТБЕЛЯЗА ГРАДИНАРСКИЯ ПРАЗНИК. В съботния 13 август в село Одринци с голям фоклорен концерт бе отбелязан по традиция градинарският празник. Певческата група на селото откри празника. Местните градинари извадиха на показ продукция.

Мнозина бяха облечени в народни носии. Раздаден бе курбан, а за гостите имаше вкусна градинарска чорба. Най-много на празника се радваха децата. Мнозина се похвалиха със собствено производство „градинарска ракия“, към която прибавиха и вкусна салата от зеленчуци от личните си градини. С вкусна скара подпомогнаха гостите на празника двете заведения в селото. НДТ

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме днес ексдепутата Даниела Димитрова –  член на общинското ръководство ГЕРБ-Добрич и областен ръководител на Жени ГЕРБ, с пожелания да е здрава, обичана и уважавана, да продължи да прави добро и добро да й се връща!

РОЖДЕН ДЕН празнува на 20 август журналистката Диана Райнова, а ние в аванс й желаем здраве и успехи във всичките й добри начинания!

ЕДНА МАЛКА чаровница става на 20 август на цели 7 години – Дария Градинарова. Да е здрава, да е усмихната, да прекрачи с радост училищния праг, а танците да й носят удоволствие и много медали. Да бъде умна и палава – за радост на мама Мими, татко Павел, баба Доби, дядо Гошо и баба Димитричка и дядо Коци!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН казваме на всички с името Самуил, които празнуват на 20 август, с пожелания да са здрави и всичките им добри мисли и дела да получават небесна подкрепа!

РОЖДЕНИК на 21 август е юристът Огнян Ханджиев. Нека е здрав, нека се радва на обич, уважение, добри приятели и много успехи!

В АВАНС честитим предстоящия на 31 август рожден ден на Георги Друмев – общински съветник от МК ГЕРБ (СДС) в Добрич. Здраве, успехи в бизнеса и активна работа в полза на добричлии желаем на рожденика ние от НДТ!