ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме днес на агробизнесмена  Здравко Иванов, с пожелания за здраве – на него и цялото му прекрасно семейство, мвого поводи за радост, богат урожай и много успехи във всичко, с което се заеме!

РОЖДЕН ДЕН празнува днес д-р Галя Бодичева. Нека е здрава, нека продължи да дарява здраве, нека намира време да рисува прекрасните си заредени с позитивна енергия картини и нека животът й поднася по много от всичко хубаво, за което си мечтае!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН казваме днес на всички с името Апостол. А пожеланията ни са за здраве и за небесна подкрепа на всичко Добро, което мислят и правят!

ИМЕН ДЕН празнуват утре всички с имената: Козма, Кyзман, Дамян, Красимир, Красимирa, Красинa. Нека здравето, щастието и късметът са техни ежедневни житейски спътници!

РОЖДЕНИК на 2 юли е приятелят на По-добрия вестник Любомир Сивков. На човека, посветил трудовия си път на развитието на културата на Добрич и на доброто, творено в БЧК, от сърце желаем да е здрав, да е обичан и уважаван, да се радва на успех в добрите си начинания. И нека продължи да съхранява спомените от богатата си биография на „белия лист“ и да ги споделя с читателите!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме в аванс на финансовия зам.-кмет на Община Добрич Елка Димова, която празнува на 3 юли. Нека от здраве, щастие у дома и успехи в работата да не се отърве! Нека взема перспективни финансови решения, които да правят живата ни малко по-усмихнат, а трезорът на общината под нейно ръководство винаги е пълен!

РОЖДЕНИК на 3 юли е бизнесменът Йордан Апостолов, а ние отсега му желаем да е здрав и успешен!

  • Lidija Bacic Lille – Ne daj me (Sarajevo stage performance)

  • Adriano Celentano Confessa prevod