ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме днес от сърце на журналистката и талантлива поетеса Петранка Божкова, с пожелания да е здрава, да е обичана, да продължи да твори прекрасни рими и в живота й да царят светлина и хармония!

РОЖДЕН ДЕН празнува утре журналистката Мариела Бончева, а ние от днес й желаем здраве, много творчески находки и нека има поводи за радост!

В АВАНС честитим от сърце утрешния рожден ден на главния секретар на БЧК – Добрич, д-р Артюн Еринозов, с пожелания да е здрав, да е уважаван, да продължи да твори добро и да помага на хората в нужда! И нека всичко хубаво, с което се заеме, да се увенчава с успех!

РОЖДЕНИК утре е кукленият актьор Румен Куртев, а нашите пожелания още от днес са за здраве и много поводи за усмивка!

ИМЕН ДЕН празнуват утре всички с имена: Мануил, Емануил, Емануила, Емануела, Савел, Савелия, Исмаил. Нека са здрави, нека мислят Добро, нека правят Добро и нека Добро да им се връща!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН в аванс казваме на приятеля на НДТ Николай Абаджиев, който празнува на 18 юни, а поздравите изпращаме към Германия, където рожденикът живее от години. Знаем, че ще достигнат до него и ще го зарадват, защото са от сърце и защото му наричаме по много от всичко хубаво, за което си помечтае – за себе си и за цялото си прекрасно семейство!

ИМЕН ДЕН на 19 юни, в Деня на всички български светии, празнуват всички с имената: Асен, Ася, Аспарух, Десиславa, Крyм, Румен, Румяна, Чавдар, Панайот. Здраве и благоденствие желаем на всички тях ние от НДТ!

РОЖДЕН ДЕН на 20 юни празнува Христо Павлов – общински ръководител на ГЕРБ-Генерал Тошево и общински съветник от  ГЕРБ в добруджанската община. Здраве, успехи в агробизнеса и активна работа в полза на хората от общината желаем на г-н Павлов ние от НДТ!

В АВАНС казваме Честит рожден ден на Румен Чамурлийски, който празнува на 20 юни, с пожелания за здраве и успехи!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН в аванс казваме на всички с имената Бисер, Бисера и Наум, които празнуват на 20 юни. Нека са здрави и нека добрите им начинания получават небесна подкрепа!