ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме днес на арх. Боян Коларов, с пожелания за здраве и много успехи във всички добри начинания!

РОЖДЕНИК днес е кметът на село Енево Ремзи Кямил. Нека е здрав и нека работи с ентусиазъм за хората от повереното му населено място!

ПРАЗНИК има днес Димитър Николов – общински съветник от групата на ГЕРБ в Балчик, който е рожденик.Здраве и успехи му наричаме ние от НДТ!

ИМЕН ДЕН празнуват днес всички с имената: Герман, Герда, Герасим, Геро, Искра и Искрен. Нека са здрави и усмихнати. И нека всичко добро, с което се заемат, се увенчава с успех!

РОЖДЕН ДЕН празнува утре директорът на ДТ „Йордан Йовков“ и член на общинското ръководство на ГЕРБ Иван Мандев, а ние от днес му желаем да е здрав, обичан и уважаван и да се радва на много творчески успехи!

РОЖДЕН ДЕН празнува на 14 май Гюлхан Вейсел – главен експерт в община Добричка. Здраве, много успехи, много поводи за усмивка и много сбъднати мечти желаем на дамата ние от НДТ!

В АВАНС честитим предстоящия на 14 май рождения ден на Тосун Аликов – кмет село Лозенец, с пожелания за здраве и много осъществени добри начинания в полза на хората от селото!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН от днес казваме на Галя Тузларова – преподавател в СУ „Св. Кл. Охридски“, която празнува на 14 май. А пожеланията ни са за здраве, много успехи и много сбъднати мечти!

ОТ СЪРЦЕ честитим предстоящия на 16 май рожден ден на една страхотна дама – Соня Христова, която е една от основателките на благотворителния клуб „Майчина грижа“. Бъди здрава и имай безброй поводи да се усмихваш, Сонче, казват всички дами. А ние от НДТ добавяме – и нека стореното от теб Добро ти се връща стократно!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме от сърце и на Жанета Радева, която също празнува на 16 май, с пожелания да е здрава, да успява във всичко добро, което си науми, а в живота й да царят светлина и хармония!

РОЖДЕН ДЕН празнува на 16 май адвокат Меглена Иванова, а ние в аванс й желаем здраве и много спечелени дела в полза на справедливи каузи!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН в аванс казваме и на председателя на ЗК „Орлова могила“ Иван Колев, който също празнува на 16 май. Здраве, богат урожай и много успехи в добрите му начинания желаем ние от НДТ!