ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме днес на колежката Кремена Капралова – пресаташе на Висшия съдебен съвет, която в Добрич още помнят като дългогодишен кореспондент на вестник „Пари“. За здраве, успехи през новата година, обич, уважение и сбъднати мечти са пожеланията, които отправяме към столицата ние от НДТ!

РОЖДЕНИК днес е дългогодишният директор на Бюрото по труда в Добрич, вече в заслужена пенсия, Васил Сивков. От сърце му честитим рождения ден ние от НДТ – с пожелания за дълги години здраве и много успехи във всичко добро, с което се заеме!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК казва днес с обич цялото семейство Дукови на Татяна Дукова, която ще черпи за рожден ден – само два дни, след като отпразнува именния си ден. Пожелания за здраве, много обич у дома, много заслужена радост и гордост с двете й прекрасни слънчица Мартина и Виктор, много приятели, много споделени красиви емоции и много светлина и хармония в живота отправяме от сърце към столицата, където младата дама живее, ние от НДТ!

РОЖДЕНИЧКА днес е Елена Господинова – офис сътрудник на ГЕРБ в Каварна. Нека е здрава и нека 2020-а бъде за нея успешна и усмихната година!

loading...