С УВАЖЕНИЕ И РЕСПЕКТ честитим днес в аванс рождения ден /9.12./ на проф. Евгений Сачев. И макар от години да живее и работи в столицата, той никога не забравя Добрич и годините, отдадени на развитието на културата в нашия град. Не забравя и приятелите си, както и не отказва съдействие за добри каузи. Затова днес му желаем да си остане все такъв отзивчив човек, да помага на онези, които имат нужда от помощ, да развива създадената от него наука Културономия, да се радва на уважението на студентите и колегите си и да продължи да съхранява огромните си знания в книги, които да останат за поколенията!

ДВОЕН ПРАЗНИК има днес в семейството на нотариус Веселин Томов – самият той е рожденик, а синът му Николай празнува имен ден. Да са здрави и двамата, да им се случват само хубави неща, да се сбъдват мечтите им и да се  радват на обичта на Джоузи – са пожеланията на НДТ към двамата. А иначе – на малкия Ники – много шестици и много детски щуротии, а на татко – да лови много риба – не само за Никулден!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН казваме днес на хората с имена: Никола, Николай, Николина, Николета, Ненка, Нина, Нино, Кольо. Да са здрави, да се радват на хармония и светлина в живота. И нека Свети Николай Чудотворец бди над добрите им мисли и дела!

А специални поздрави отправяме днес към една страхотна именничка, която много обичаме – Нина – дъщерята на нашата колежка Галя Тодорова. Нека да е здрава, нека малките слънчица у дама – Тео и Боби я топлят с лудориите и усмивките си. Нека се радва на обич и успехи във всичко добро, с което се заеме!

СПЕЦИАЛЕН ПОЗДРАВ за колегата ни Николай Абаджиев, който в момента проповядва българщина в САЩ, след като стана дългогодишен мисионер в Германия. Бъди жив и здрав, ти и цялото семейство!

РОЖДЕНИЧКА днес е Маргарита Матева. Здраве, успехи, много поводи за искрени усмивки, много приятели и много сбъднати мечти желаем на дамата на днешния празничен ден!

 

loading...