Мери Набокова е родена в руско семейство през 1996 г. в Русия . Прякорът й е Мери, а зодията й не е известна. Завършила е гимназия в частно училище в родния си град. Тя обаче не е споделила подробности за образователната си квалификация.

Етносът й е руски. Тя обаче запази подробности за семейството си скрити от интернет. Няма налична информация за нейните родители или братя и сестри. Семейното й положение е неомъжена и е необвързана.

Висока е 161 см и тежи 58 кг приблизително. Тя има кестенява коса и светлокафяви очи. Мерките на тялото й са 85-63-85.

Кариера

Мери започна кариерата си на инфлуенсър. Тя е доста популярна чрез споделените красиви снимки за своите последователи. Първата си снимка качва на 1 юни 2021 г. в профила си в Instagram. Въпреки това се смята, че тя е имала други акаунти в Instagram, които може да са били изтрити поради неизвестни причини.

За разлика от други влиятелни лица, които се демотивират, тя винаги е очарователна и продължава да споделя снимките си с феновете си. В момента има над 600 хиляди последователи, докато следва по-малко от 50 членове. Освен това миналата година  стартира свой акаунт в Onlyfans. На тази платформа тя споделя ексклузивно съдържание за своите платени абонати. Досега тя е споделила 49 публикации и е спечелила над 3,1 хиляди харесвания в Onlyfans.

Мери Набокова печели прилично като инфлуенсър . Нетната й стойност се оценява на около 300 000 долара, а основните й източници на доходи са спонсорства и платени абонаменти.

С над 600 000 последователи тя има среден процент на ангажираност от 13% със средно 76 000 харесвания. Следователно нейните прогнозни приходи от една спонсорирана публикация са някъде между 1818 – 3031 долара.

Като активен член на уебсайта Onlyfans, тя публикува ексклузивни снимки и видеоклипове за своите платени абонати. Мята се, че прави петцифрени приходи за месец.

Факти

  • Тя обича да пътува и е била на много туристически места, включително Малдивите.
  • Тя се управлява от Mavrin Models , компания за управление на модели.
  • Освен в Instagram, тя няма други акаунти в социалните мрежи.
  • Има резервен акаунт в Instagram под потребителското име marynabokova с почти 90 хиляди последователи.
  • Няма татуировки.
  • Нейният имейл за контакт е info[dot] marynabokova@gmail [dot]com.

Това е. Това е последната информация за Мария Набокова . 

 

loading...