Любопитна кореспонденция с наследника на президентската фамилия Кенеди – Робърт Ф. Кенеди, сподели в социалните мрежи журналистката и автор на книгата “Ковид 19 или войната за душите ни” Патриция Кирилова.
Щастлива съм, че работих за тази кауза с подкрепата на най-добрите експерти за вируси и ваксини в България. Активирахме българи от цял свят, за да съберем дарения за довършване на безвредната и ефективна българска ваксина, разработена от екипа на БАН. Която така и не бе приложена в страната ни, но за сметка на това  станахме първи по смъртност в света от Ковид – от 10 приети в болница, 9 умираха заради грешното лечение, за което понякога медиците плахо говорят.  След като и здадох книгата “Ковид 19 или войната за душите ни”, която писах повече от година,  българи от цял свят ми писаха, че благодарение на подобни публикации са запазили здравия си дух и не са поддали на ежедневните брифинги,  сеещи страх и паника сред българите. Те доведоха до смъртта на много хора – инсулт и инфаркт, сред които бе и майка ми, Бог да я прости!”, споделя Патриция.
********
Знааете ли, че от първите дни на Ковид-фашизма, който така бързо забравихме, воювам безотказно срещу безумието, което шепа държавни продажници яхнаха, за да печелят милиарди, жертвайки здравето и живота на милиони българи.

Щастлива съм, че работих за тази кауза с подкрепата на най-добрите експерти за вируси и ваксини в България. Активирахме българи от цял свят, за да съберем дарения за довършване на безвредната и ефективна българска ваксина, разработена от екипа на БАН. Която така и не бе приложена в страната ни пак заради убиващата ни корупция на държавно ниво.
 
Станахме първи по смъртност в света от Ковид – от 10 приети в болница, 9 умираха заради грешно лечение и помпи с кислород, 
който изгори дробовете на жертвите на тази безпрецедентна медицинска война.
Издадох книгата “Ковид 19 или войната за душите ни”, която писах повече от година, а българи от цял свят ми писаха, че благодарение на моите публикации са запазили здравия си дух и не са поддали на ежедневните брифинги, които сееха страх и паника сред българите. Доведоха до смъртта на много хора – инсулт и инфаркт, сред които бе и майка ми, Бог да я прости!

Докато партийни активисти ми пишеха съобщения, да не развалям дисциплината, която се целеше с ежедневните медийни брифинги, водени от коремен хирург със зелени чорапи, 

аз започнах активна кореспонденция с наследника на президентската фамилия Кенеди – Робърт Ф. Кенеди, който от десетилетия воюва с бруталната фарма мафия. Преди време публикувах едно от писмата, в което Рообърт Ф. Кенеди написа:

“Уважаема Патриция,
Основните медии, финансирани от фармацевтични компании, убедиха милиони американци, че д-р Антъни Фаучи е герой. Имам нужда от вашата помощ днес, за да разкрия Истинския Антъни Фаучи – опасния шарлатан, какъвто той всъщност е.
Моята книга “Истинският Антъни Фаучи” е за Бил Гейтс, Голямата фармация и глобалната война срещу демокрацията и общественото здраве.
Нека накараме New York Times да говори за тази книга! Колкото по-рано достигнем този етап, толкова по-скоро целият свят ще разбере истината”.

https://www.mypr.bg/news/books/Robart-Kenedi-do-balgarska-zhurnalistka-DA-GI-SPREM-PREDI-MILIONI-DA-BADAT-UVREDENI-32214/

Ето и новогодишното писмо на Робърт Ф. Кенеди от днес с обнадеждаващи резултати да битката с Фарма Мафията, от която се радвам, че съм малка част и аз:

Уважаема Патриция,
Последните три години ще останат в историята като време, когато медицинско-промишленият комплекс започна война срещу нашите деца, затваряйки училища, маскирайки и изолирайки децата. . . и най-скоро разрешаване на двувалентни ваксини срещу COVID за бебета на възраст до 6 месеца, с нулеви данни за тази възрастова група.

Въпреки тези бедствия, 2022 г. ще остане в историята като година на безпрецедентен растеж за движението за медицинска свобода. Сега имаме импулса да си върнем страната, да си върнем свободата и да защитим децата си.

 По време на пандемията масовите и наследените медии се превърнаха в сервилни писари на Голямата фармацевтична компания и нейните пленени агенции за обществено здраве. 

 Този факт прави това неотдавнашно заглавие на New York Times — „Противопоставянето на мандатите за ваксини в училищата нарасна значително, според проучването“ — още по-необикновено.
 Под заглавието The Times пише: „Една трета от родителите сега смятат, че те трябва да решават дали да имунизират децата си срещу морбили, паротит и други детски болести.“ Този репортаж представлява зашеметяващо прекъсване на безсмисленото и последователно повтаряне на “Таймс” на “безопасния и ефективен” разказ … и неговото безмилостно хулене на всеки, който се осмели да постави под въпрос официалната ортодоксия.
 Това също показва, че печелим в съда на общественото мнение.

 Срамно е, че са били необходими стотици хиляди наранявания и смъртни случаи от ваксини, които никога не е трябвало да бъдат пуснати на пазара – още по-малко задължителни 

– за да хвърлим отдавна закъсняла светлина върху въпроса за безопасността на ваксините.
 Но благодарение на вашата подкрепа за нашата работа в областта на правото, науката, общественото образование и застъпничеството, ние създадохме нови възможности за защита на децата на Америка.

 За първи път от началото на този кошмар с ваксината срещу COVID има ясни признаци, че пропагандната офанзива на медицинския картел се разпада.

През 2022 г. съдилищата се произнесоха срещу драконовския мандат на президента Байдън за федералните работници. Те се произнесоха срещу опита на Pfizer и FDA да скрият критични документи от обществеността. Те се произнесоха срещу плана на училищния район на Вашингтон, окръг Колумбия, да ваксинира деца на 11-годишна възраст без съгласието на родителите. И точно този месец Конгресът прие законопроект, който отменя мандата за ваксина срещу COVID за членовете на въоръжените сили на САЩ. Докато наближаваме края на 2022 г., ние заслужаваме да отпразнуваме тези победи, всяка от които е родена от упорита решителност и сурова смелост в лицето на безпрецедентно сплашване.
Но докато гледаме към нова година, виждаме стръмен хълм. Защото докато ставаме все по-силни, комплексът за промишлена медицина и биосигурност повишава преднината с все по-сложна инфраструктура за наблюдение и нови начини за заличаване на несъгласието.

Нашите противници са безмилостни, коварни и жестоки. . . те превърнаха тази продължила десетилетия битка за медицинска свобода в битка за душата на нашата демокрация. Но знам, че можем да спечелим тази битка.
 Веднъж имахме революция в тази страна, която никой не вярваше, че можем да спечелим. Сега имаме още един и с вашата подкрепа ще го спечелим.