Листата представя разнообразие от професионален опит, обединени от общата цел за една по-добра България.

Георги Росенов Джендов – в качеството му на пълномощник на Костадин Тодоров Костадинов – представляващ ПП “Възраждане”, е регистрирал листа в състав:

Водач на листата е Константина Петрова – икономист с опит в управлението на проекти и международното сътрудничество. Тя завършва бакалавърска степен по „Икономика на строителството“ в Икономически университет Варна и магистърска степен по „Регионален бизнес и мениджмънт“ в УНСС. Петрова е народен представител в 48, 49 и 50 Народно събрание, избрана с подкрепата на гражданите от област Добрич.

Втори в листата е Марин Попов – председател на „Възраждане“ в Балчик, с богат опит в търговията и индустрията, както и с успешен бизнес в сферата на електроинженерните услуги.

Трети е Георги Джендов – председател на групата общински съветници на „Възраждане“ в ОбС Добрич, с опит като технически секретар в земеделска организация и журналист в земеделска медия, както и като ръководител на промишлено предприятие в Германия.

Четвърти е Георги Георгиев – заместник-председател на „Възраждане“ и член на националното ръководство на партията, с професионален опит като главен счетоводител в международна фирма.

Петата позиция заема Йордан Йорданов – председател на „Възраждане“ Добрич и общински съветник. Йорданов работи в сферата на здравеопазването.

Шестият кандидат е Дилян Димитров – член на „Възраждане“ Балчик, с опит в търговията с вино и спиртни напитки.

Седмата позиция е за Веселин Митев – общински съветник в ОбС Добрич, който работи в сферата на логистиката.

Осми е Димчо Димчев. Той е икономист по професия и народен представител в 49 и 50 Народно събрание.

Следва Живко Димитров, който е търговец на охранителна техника от Добрич.

Последният в листата е Искрен Събев – председател на „Възраждане“ Добричка. Развива собствен бизнес с иновативна технология.

Тази листа представя силно разнообразие от професионални сфери и поколения. Кандидатите на „Възраждане“ са готови да работят за развитието на област Добрич и страната като цяло.

Пълният състав на листата на ПП “Възраждане”:

  1. Константина Венциславова Петрова
  2. Марин Минков Попов
  3. Георги Росенов Джендов
  4. Георги Иванов Георгиев
  5. Йордан Николов Йорданов
  6. Дилян Георгиев Димитров
  7. Веселин Христов Митев
  8. Димчо Димитров Димчев
  9. Живко Веселинов Димитров

10.Искрен Митков Събев