Първи СНИМКИ на Звяра на Кипър и неговите жертви, удушени след секс

0
2346

Полицията в Кипър издирва тялото на 6-годишно момиченце, след като първият сериен убиец на острова призна, че е убил майка ѝ и още пет жени. 35-годишният офицер от армията Никос Метаксас показал на разследващите къде е захвърлил труп в кладенец в покрайнините на Никозия, съобщава „Дейли Мейл“.   Както БЛИЦ съобщи, по-рано от полицията обявиха, че той си е признал за убийството на пет жени и две момичета. Всички с изключение на една били от азиатски произход, а най-малко две от тях срещнал чрез сайтове за запознанства.

Намирането на тялото  на 38-годишната филипинка Мари Роуз Тибурчио в изоставена минна шахта на 14 април предизвикало разследването, което довело до ареста на армейския капитан.

Тибурчио и 6-годишната ѝ дъщеря били обявени за изчезнали през май миналата година. Полицията стигнала до Метаксас, след като прегледала съобщенията на жената. Докато издирвали дъщеря ѝ, полицаите намерили друго тяло в наводнена шахта западно от Никозия. То било на 28-годишната Паланас Лозано, също от Филипините.

Голото тяло на една от жертвите на Метаксас били намерено овързано в бял чаршаф в минна шахта.   В четвъртък заподозреният признал за още четири жертви и посочил на разследващите военно стрелбище край града. Там било намерено тялото на жена от индийски или непалски произход.   За останалите три жертви се знае, че са 31-годишна филипинка, обявена за изчезнала през декември 2017 година, и румънка и нейната дъщеря – 36-годишната Ливия Флорентина Бунеа и 8-годишната Елена Наталия Бунеа. Двете са в неизвестност от септември 2016.

Метаксас е признал, че е удушил една от жертвите си след като правил секс с нея.

В Кипър пристига екип от петима британски разследващи – патоанатом, психиатър и детективи, специализирали е серийните убийства, които да помагат в разплитането на случая.

https://blitz.bg