ИЗБЧленовете на СНЦ “Хобис клуб” в Добрич осъществиха първа среща с част от кандидатите за общински съветници от листата на Демократична България – обединение, което участва в Местни избори’ 2019. Сред тях бяха водачът на листата Галина Димитрова – организатор и общественик,  Йордан Алексиев – икономист, Божидар Радев – юрист, и Радослав Михайлов /Руди/ – художник.

Времето с гостите премина в разговори за конкретните нужди на хората от разли  чно естество: за това, че държавата взема по 100 лв. от пенсията на най-ощетените; липсата на достъпна архитектурна среда, затруднения на майките с детски колички, звукови сигнализатори за слепи хора и др. Всички се обединихме около мисълта, че е много важно да се надгражда постигнатото с голяма любов към града и жителите му. Заявихме, че ни е необходим достъп до залите за култура и спорт в нашия град.

Йордан Алексиев отговори на въпроса за размера на пенсиите, а Божидар Радев обяви седмица за безплатни правни консултации. Галина Димитрова сподели, че е поела сериозния ангажимент за създаване на достъпна среда за всички хора с увреждания и ще настоява още през първата година от мандата това да започне, както и за промяна на положението на бездомните и безпризорните, чийто брой продължава да се увеличава.

Иван ТОДОРОВ – ХобиСклуб Добрич

 

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. БЪЛГАРИТЕ
 7. РИБОЛОВ
 8. ГЮВЕЧ
 9. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 10. България – Китай 中国保加利
 11. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт
 12. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
 13. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА
 14. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST