• Известната американска порноактриса Мейтланд Уорд повдигна завесата над личния си живот и разкри как професията, която е избрала, се отразява на брака й. 

В интервю за колежката си и блогърка Лена Нерсесян, известна като Lena The Plug, тя признава, че съпругът й се отнася със съпричастност към избора й. И й е оказал голяма помощ да се отърве от чувството за вина, предизвикано от сексуалните й фантазии.

Уорд казва, че е женена от 2006 г. След известно време мъжът й започнал да забелязва, че тя иска да опитва различни сексуални практики, включително и с други мъже.

“И той каза: Знаеш ли, мисля, че това е онази част от теб, която трябва да бъде изследвана”, споделя порнозвездата.

Тя добавя, че съпругът й на няколко пъти е присъствал на снимачната площадка – нещо, което й е помогнало да се чувства по-комфортно.

Актрисата отбелязва, че в началото се е чувствала много виновна заради сексуалните си фантазии и се страхувала да ги сподели с половинката си, тъй като очаквала да реагира негативно.

“Съпругът ми беше човекът, който каза: Не трябва да се обвиняваш за това. И това беше такова облекчение за мен”, признава тя.

Мейтланд Уорд се прочу с ролята си в “Boy Meets World”, който се излъчваше в Съединените щати от 1993 до 2000 г. По-късно тя се появява и в редица други филми и телевизионни сериали.

През 2019 г. обяви, че се снима в порнофилм. След дебюта си в индустрията, тя подписа договор с Vixen Media Group, която притежава няколко порностудиа. /jenata.blitz.bg