Колумбийската порно актриса Есперанза Гомес, която наскоро обяви завръщане в индустрията за възрастни, завежда дело срещу компанията Meta, притежател на социалните мрежи Instagram и Facebook.

Причината е, че

Instagram е закрил профила и, а тя по този начин е загубила над 5 млн. последователи, което пък се отразило негативно върху работните и ангажименти и доходите и.

Гомес вече се е консултирала с експерти по дигитални права, които и обяснили, че има всички основания да започне съдебна битка.

Всъщност враждата между нея и Meta започва още в края на 2021 г, информира испанският ежедневник “Ел Паис”, цитиран от novini.bg.

Звездата заяви,

че през март и ноември м.г. била информирана от Instagram, че шест от публикуваните и снимки в социалната мрежа са били премахнати. Причината е, че предлагали сексуални услуги, което нарушавало стандартите на общността.

Според актрисата тя винаги е спазвала правилата, наложени от Instagram, и никога не е публикувала в мрежата снимки с вулгарно съдържание, нито е предлагала сексуални услуги.

Гомес коментира, че от декември м.г. е изпратила най-малко 20 молби с искане да и се възстанови профилът, но не е получила никакъв отгвор.

https://bg-voice.com

  1. ПОРНОЗВЕЗДА СЪС СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ ЗА ДОНАЛД ТРЪМП
  2. Порнозвездата, която съди Тръмп, призна, че е била заплашвана /СНИМКИ 18+/
  3. ОТ ПРОЧУТА ПОРНО ЗВЕЗДА ДО МИНИСТЪР НА МЛАДЕЖТА
  4. Порнозвезди разкриват разликите в секса пред камера и в живота
  5. Тя реши, че не може без секс и напусна църковното училище! От учителка – стана кралица на порното!