Поредният славейковски випуск потегли по широкия житейски път. Млади, ентусиазирани, мечтаещи, момчетата и момичетата от випуск 2021 получиха своите свидетелства за зрелост на вълнуваща и уютна церемония в двора на училището. Успешният старт беше белязан от добрите резултати, постигнати на матурите.  Независимо от перипетиите на онлайн обучението, зрелостниците ни продължиха традицията на успешните славейковци от чуждоезиковия профил – шест отлични оценки на ДЗИ по английски език и много добри оценки на другите изпити. Трима са отличниците на випуска – Натали Колева, Калоян Коев и Сълзина Ивайлова.

Изпълнени с безброй приятни емоции и трепетни очаквания, абитуриентите поеха в ръце мечтаните дипломи под аплодисментите на учители и приятели и споделиха своите вълнения от предизвикателствата, които ги очакват. Пътят на всички ни е различен … Някои пътища са равни, други стръмни. Някои с повече завои и трудности, други – по-лесни и приятни. Важното е да имаш посока, която всеки един от тях е открил през годините, прекарани в училище.

С мили, напътствени думи към абитуриентите се обърна директорът на училището Георги Георгиев, пожелавайки на младите хора смело да вървят напред и да покоряват своите върхове.

Финалът на емоционалната церемония постави едно ново начало в живота на зрелостниците – начало, което зависи от техния собствен избор. Крачете уверено по своя път. Поставяйте си високи цели и ги постигайте. Вярвайте. Следвайте мечтите си. На добър час!

 

loading...