• Участвала е в конкурса Мис Силикон през 2018 г., фука се, че гадже й платило имплантите

Полицайката Симона, която седя до шофьора-убиец Георги Семерджиев, скри всички снимки в социалните си профили, но Lupa.bg намери видео, в което тя сама разказва как са се изпразвали върху нея и че не обичала да свършват върху лицето й … нищо, че имала очила. Кадрите са от участие в конкурса “Мис Силикон” през недалечната 2018 година – конкурс, в който днешната блюстителка на реда с охота е участвала. 

Във видеото тя дава на репортера Боби Стар, известен с провокативното си поведение, да опипа гърдата й, като дори сама натиска ръката му, за да стане по-качествено. Клипът е със заглавие “Най-развратната Мис Силикон в историята”. Симона разказва, че хванала гаджето си преди да си сложи силикона: “Нали някой трябва да го плати”, казва с доволна усмивка тя.

Палавницата признава във видеото, че няма неща, които не прави в секса. Веднъж на ден правила и анален секс.

Припомняме, че веднага след като загинаха две млади момичета, полицайката Симона избяга от местопрестъплението, вместо да помогне на хората и да види какви са щетите от безумието на приятеля си.  Най-нагло дни след катастрофата Симона написа, че съвестта й е чиста и дори се закани да съди хора и медии, които дръзнали да я укоряват.

Вижте скандалното видео:

https://lupa.bg

Ако си собственик на плажно кафене или будка за цаца в Ахтопол, можеш да назначиш която си поискаш дащна парцалеса и да й плащаш надница плюс надбавка за свирки от собствения си джоб. Когато долнопробни пачаври с връзки с криминалния контингент работят в системата на Министерството на вътрешните работи, това е не просто морално и институционално падение, това е пробив в националната сигурност. И обществото има нужда от незабавно обяснение: Кой и според какви критерии е допуснал съществото Симона Радева на работа в полицията?

Ниският публичен статус на МВР и неговите служители, слабата кадрова политика, неефективната селекция и неадекватна подготовка, грешките в кариерното развитие са отдавна известни дупки в системата на силовото министерство. С дебелите чичковци с палки в ръка и неудачните провинциални синчета, нагласени на топла държавна служба, сме свикнали. Но Симона, прочута в столичния ъндърграунд с това колко обича да й се празнят върху очилцата, стигнахме момент на тотално умопомрачение.

Lupa.bg, а и всички нормални българи, изискват незабавен отговор от министър Бойко Рашков кой е човекът, подписал заповедта за назначението на Радева в системата на МВР. По какъв начин тази пачавра отговаря на минималните стандарти за професионално обучение, умствено развитие и време на реакция на служителите на МВР. Кой е проверил документите на Симона за завършено образование, кой е провел интервюто за работа, кой е трябвало да следи за поведението на тази служителка и за отношенията й с представителите на подземния свят?

Какви хора се назначават в МВР и в състояние ли са да вършат тази работа. Доколко надежден може да бъде психотестът, който минават полицаите? Кой от ръководството на МВР в София ще понесе отговорност за това, че не са взети мерки въпросната служителка поне да не унижава униформата с разкрачените си фотосесии в социалните мрежи?

Силовото ведомство очевидно не е в състояние да се справи с основната си задача да защитава гражданите и да осигури тяхното спокойствие. Получава се ситуация, в която МВР реално е екзекутор на хората, които би трябвало да защитава. Христина и Хариет са мъртви, разкъсани са на парчета. От наркомана ГЕорги Семерджиев с активното съдействие на полицията.

От редакцията на Lupa.bg