Любопитен факт за плеймейтката, с която в момента изживява бурен любовен романс накара Димитър Рачков много да се замисли, ако реши да й изневерява.

Оказа се, че силиконката е тренирала бокс явно с това умение държи изкъсо тв водещия, шегуват се постоянно с него в социалните мрежи негови последователи.

21-годишната Анита Димитрова е тренирала бокс в продължение на 6 години в женската школа в спортната зала в родния си град Хасково, издават нейни съграждани. Паралелно с това тя ходила и на уроци по балет. Най-вероятно това е балансирало да не загуби най-красивото от женствеността си.

Като ученичка пък, тунингованата блондинка се явява на конкурса „Мис Плеймейт“ 2017, а година по-късно завършва и езиковата гимназия с отличен успех. Приемат я от раз в УНСС, а сега планира, след като завърши, да запише и магистратура.

Тези дни плеймейтката показа в социалните мрежи и майка си Валерия Димитрова, която предизвика голям интерес, защото се оказа доста привлекателна жена. Кандидат тъщата на Рачков е с цели 6 години по-млада от него и онзи ден навърши 42 години. Има фирма за търговия с козметични продукти, която е кръстена на майката и дъщерята, но от години не е отчитала приходи, показва справка на „Телеграф“ в търговския регистър.

В социалните мрежи Валерия рекламира страница за продажба на елитни кучета, най-вече померани. С такова пале наскоро се изфука и кандидат-зетят./show.blitz.bg

loading...