Червенокоса жена намери тайна стая на любовника си, пълна със секс кукли. Тя разказа за това в писмо до редакторския отдел за съвети, съобщи The Mirror.

Според жената от Вликобиратния, преди няколко седмици нейният любовник страдал от хранително отравяне. Тя се отправила към дома му и когато мъжът заспал, тя забеляза на нощното шкафче ключовете, с които той никога не се разделяше. Жената решила да се възползва от възможността да разбере какво има в заключена стая.

„Чувствах се виновна, докато завъртвах ключа в ключалката, но любопитството надделя. Зад вратата видях шест чифта мъртви очи. Куклите бяха разпръснати из стаята на различни етапи на събличане. Всички бяха блондинки, а аз съм червенокоса, а и

имаха невероятни форми, докато аз имам малки гърди.

Секс играчки и флакони с лубрикант бяха разпръснати по огромното легло. Трябваше да се стегна, защото беше кошмарно.

След видяното авторката на писмото се зачудила кого мъжът обича повече: нея или своите секс кукли. Тя каза, че се опитва да разбере това, което вижда, и дори не знае какво да мисли. „Фактът, че нито една от неговите кукли не прилича на мен, ми се струва странно и обидно. Трудно ми е да си представя как той се задоволява в тази стая с тези купчини пластмаса“, подчерта тя.

В отговор експертът й препоръча да помисли дали може

да забрави за видяното и да продължи връзката с този мъж, сякаш нищо не се е случило.

“Искате ли да го приемете, ще се състезавате ли с пластмасовия харем или смятате, че е прекалено? Ще признаете, че сте влезли в стаята, когато е бил уязвим и беззащитен? Мисля, че сега дълго време няма да можете да изхвърлите тази картина от главата си“, казва се в отговора.

Освен това жената бе посъветвана да помисли защо любовникът й се нуждае от тези кукли и защо една жива приятелка не е достатъчна за един мъж.

По-рано беше съобщено, че потребител на социалната мрежа TikTok от Латинска Америка говори за връзката си с парцалена кукла, за която решил да се ожени. Мъжът има и няколко парцалени “деца” с куклата, които снимал, когато си пишат домашните или гледат телевизия. bg-voice.com