За поредна година в община Добрич  бе проведена процедура за теглене на жребий за определяне на местата за участие в Коледния базар. Празничното изложение  на пл. „Свобода“  ще отвори врати за посетители от 2 декември и ще продължи до 3 януари. 22 – ма участници от Добрич и страната подадоха заявления за участие. Всички са допуснати до жребий, а след неговото провеждане 14 заявители получиха право да изложат своите стоки в 14 къщички.

Коледният базар на Добрич и тази година ще поднесе  изненади и изкушения за своите посетители. За празничната атмосфера  ще се погрижат ресторантьори, производители, занаятчии, които ще осигурят възможност на добричлии да зарадват своите близки и приятели с интересни коледни подаръци. Усещането за празник ще бъде подсилено от кулинарните вкусотии и изненади, съчетани с подбрани напитки.

На базара ще има още коледни десерти, хлебни и сладкарски изделия, месни продукти, пакетирани и насипни шоколадови изделия, бонбони. За всички посетители на Коледния базар ще се предлагат и стоки с подаръчен характер – сувенири, украса, играчки, сурвакници и картички, съобщи Дарик радио Добрич.