ОИЦ-Добрич с открита приемна и информационен щанд по време на инициативата „Ден на полето“ 2024

0
322

 

Областен информационен център – Добрич ще вземе участие в инициативата „Ден на полето“ 2024, организирана от Добруджански съюз на зърнопроизводителите, която ще се проведе от днес до 25 юли 2024 г., в землището на с. Попгригорово, общ. Добричка.

Експертите от центъра ще бъдат на разположение на 24 юли (сряда) 2024 г., от 10:00 часа на всички интересуващи се от възможностите за европейско финансиране от Програмата за развитие на селските райони 2014-2020 г. Посетителите на щанда ще се запознаят с дейността и услугите на центъра и ще получат информационни материали, осигурени от ОИЦ – Добрич. Посещението на изнесената приемна на ОИЦ-Добрич е напълно безплатно.

В събитието „Ден на полето“ ще вземат участие компании за земеделска техника, производители на семена, за растителна защита и др. Предвидени са тематични срещи, демонстрации на полето, забавление за децата и музикална програма. На вторият ден от инициативата, Местната инициативна група „Добричка“ ще представи локални храни и производители на мед, сезонни зеленчуци, ядки, хляб и др.