дом Новини НОВ ОФИС НА ГЕРБ В КАВАРНА

НОВ ОФИС НА ГЕРБ В КАВАРНА

0
1253

Новият офис на ПП ГЕРБ в Каварна бе официално открит. Той се намира на партерния етаж на „Сити център” по бул. „България” №57.

На събитието присъстваха народните представители Даниела Димитрова и вицеадмирал Пламен Манушев, който е и областен координатор на партията, общински съветници от ГЕРБ в Каварна, членове на областното ръководство,  кметът на село Свети Никола Иван Стоянов, представители на организациите на ГЕРБ в Добрич, Балчик, Каварна и Варна.

Празничен водосвет отслужи отец Павел.

Вицеадмирал Пламен Манушев пожела офисът да се изпълни с хора. Да бъде място, където всеки член и симпатизант на ГЕРБ  да може да постави проблемите си и да сподели идеите си за развитието на Каварна и за укрепването на организацията. Той пожела хората да повярват, че ГЕРБ е алтернативата за по-доброто управление на общината.

Увери, че той и Даниела Димитрова всеки месец ще провеждат срещи в Каварна.

Офисът да се превърне в средище за различни идеи, но и място за консенсус, пожела общинският ръководител на ГЕРБ-Каварна Йордан Стоянов. Той увери, че общинското ръководство на ГЕРБ ще работи за това партията да постигне успех и в двата избора следващата година.

Офисът отваря врати за всички жители на община Каварна. Там те ще могат да получават информация, да поставят проблемите си и да се срещат с ръководството на ГЕРБ в Каварна, с общинските съветници от партията, за да разискват актуални въпроси, касаещи общината.

Предстои да бъде обявен и график на приемните им дни. ГЕРБ – Добрич