дом Акценти Новата “Мис Вселена” е Aр Бони Гейбриъл от САЩ

Новата “Мис Вселена” е Aр Бони Гейбриъл от САЩ

0
426

 

  • Новата “Мис Вселена” е Aр Бони Гейбриъл от САЩ. Конкурсът се състоя в Ню Орлиънс на 14 януари вечерта и се излъчваше в сайта на надпреварата и в стрийминг платформа в САЩ. Подгласнички на американката станаха Аманда Дудамел от Венецуела и Андрейна Мартинес от Доминиканската република.

 

R’Bonney Gabriel е моден дизайнер и модел, посветила се на екологичната мода. Тя преподава също и уроци по шиене. Обича да пътува, да спортува и е голяма почитателка на изкуството, се казва в кратка справка за нея на сайта на конкурса.

В гимназията е била волейболистка, но още на 15 години я привлича проектирането на дрехи, работата с материи и тъкани. Следва в Университета на Северен Тексас, откъдето получава бакалавърска степен по моден дизайн, специализирала се в работата с влакна.

Понастоящем Ар Бони е главен изпълнителен директор на собствената си модна линия за устойчиви облекла Ар Бони Нола (R’Bonney Nola).

Тя е и водещ инструктор по шиене в Магпайс енд Пийкокс (Magpies & Peacocks), базирана в Хюстън модна къща.

Ар Бони Гейбриъл е първата американка от филипински произход, спечелила титлата “Мис САЩ”, което й осигури и участие в конкурса “Мис Вселена”.
Тя казва, че иска да бъде гласът на американците от азиатски произход. Ар Бони иска също така да вдъхнови жените и момичетата в САЩ да се борят за постигане на целите си, като не забравят откъде са тръгнали и кои са.

Ар Бони Нола Гейбриъл е родена на 20 март 1994 г. в Хюстън, в щата Тексас. Косата й е кестенява, а очите и кафяви и е висока 1,70 метра. Баща й е филипинец, а майка й е американка.

71-ото издание на най-големия конкурс за красота в света се проведе вчера вечерта в Ню Орлиънс. Глобалното събитие трябваше да се проведе миналия месец, но беше отложено , за да се избегне сблъсък със Световното първенство по футбол в Катар.

Общо 86 красавици се включиха в конкурса. “Мис Вселена” е едно от най-продължителните и най-гледаните състезания за красота в света. То се излъчва в 165 държави и се гледа от повече от половин милиард души годишно. https://gospodari.com/ ndt1.com

71-вият конкурс Мис Вселена този път се проведе в The Ernest N Morial Convention Center в Ню Орлиънс, САЩ. На финала, проведен в неделя, състезателят на Америка успя да спечели титлата, разбивайки мечтите на всички. (Снимка: Instagram R’Bonnie Gabriel)

R’Bonnie Gabriel създаде история заедно със спечелването на тази титла. Всъщност тя е първата филипинска американка, спечелила титлата Мис Вселена. (Снимка: Getty)

Всъщност Р’Бони Габриел е родена на 20 март 1994 г. в Сан Антонио, Тексас. Баща й, Remigio Bonjon „R’Bon“ Gabriel, е от Филипините. Заминава да учи в Америка на 25 години и се установява там. (Снимка: Getty)

Майката на Р’Бони Габриел Дана Уокър е американка. Според уебсайта на Мис Вселена, R’Bonnie Gabriel е екологичен моден дизайнер, модел и инструктор по шиене. (Снимка: Instagram R’Bonnie Gabriel)

Р’Бони Габриел беше волейболистка в гимназията. На 15 години започва да се интересува от мода и дизайн. През 2018 г. тя получава диплома по моден дизайн от Университета на Северен Тексас. R’Bonnie Gabriel също управлява собствена компания. Тя също е главен изпълнителен директор на устойчива компания на име R’Boni NOLA. (Снимка: Instagram R’Bonnie Gabriel)