Недялко Недялков: Кранчето на соросоидните медии секна (ГРАФИКА – КОЙ КОЛКО Е ВЗЕЛ)

0
774

Това, което се случва тази вечер тук не е по-различно от събитията Америка. Това е битка на народите против системния модел, заяви в студиото на ПИК TV собственикът на телевизията Недялко Недялков. Хора, които не гласуват, в момента излязоха масово и подкрепят генерал Радев. Свидетели сме на един исторически, преломен момент, допълни Недялков.

“Само преди няколко месеца издателство „Милениум” издаде официалната биография на Доналд Тръмп „Искам всичко”. В нея има изключително любопитни истории, той говори честно за себе си така, както никога не е говорил. Нека читателите побързат, защото книгата вече е дефицит. Парадоксалното е, че на миналите избори шест месеца преди Барак Обама да стане президент, издателство „Милениум” издаде и неговата биография „Баща ми и аз”, така че който иска да стане президент, може би е добре да депозира книгите си в „Милениум”, допълни на шега Недялков.

Най-важното, което можем да кажем е, че след избора на Тръмп, кранчето на соросоидните медии в България секна, заяви Недялков. ПИК TV показа в ефир и пълната графика на парите, взети от олигархични фондации за техните грандове. http://pik.bg