Ако сте знаели предварително, че бракът ви няма да е успешен, едва ли бихте рискували да обвържете живота си с определен човек. Астрологията оценява точно такива неуспешни съюзи между знаците на Зодиака и назовава причините, които са станали пречка за тях. Ето го мъжът, с когото първо ще създадете семейство, а след това ще се разведете, според вашия хороскоп.

Овен и Рак

Физическото привличане между два зодиакални знака ще бъде незабавно и неоспоримо, така че е вероятно да ги тласне към брак твърде бързо. След известно време обаче те ще забележат, че не ги свързва толкова много, а всъщност техните характери и подходи към живота са просто несъвместими. Това ще послужи като причина за развод.

Телец и Стрелец

С течение на времето Телците ще започнат да се убеждават, че нямат нищо против любовта на Стрелеца към свободата и независимостта. Щом обаче поне веднъж се опитат да овладеят и ограничат Стрелеца, връзката между тях е приключила. Веднага щом Стрелците тръгнат към следващото си приключение, Телецът ще започне процеса на развод.

Близнаци и Риби

Рибите са твърде емоционални за Близнаците, които не си позволяват да реагират на всяка беда, която се случва в живота им. Освен това те са свикнали да живеят тук и сега и по този начин предизвикват чувство на недоверие и подозрение сред Рибите. Нестабилните връзки в крайна сметка водят до развод.

Рак и Козирог

Физическото привличане между Раците и Козирозите позволява връзката им да пламне от самото начало. С течение на времето обаче Раците стават все по-раздразнени от прекалената практичност и изолация на Козирозите, все по-често мислят за развод.

Лъв и Дева

Девите са толкова удивени от упоритостта и самоувереността, характерни за Лъвовете, че са готови да се оженят за тях без колебание по този въпрос. Лъвовете обичат да контролират всичко около себе си и да казват на Девите какво да правят. Разводът е неизбежен в мига, в който Девите започнат да критикуват Лъвовете и да им дават съвети как да станат по-добри.

Дева и Овен

Девите са очаровани от смелостта и решителността на Овена, затова се стараят да не пропускат такива партньори. Но Овните всъщност са твърде авантюристични за Девите. Последните намират общ език много по-лесно с надеждни хора. Овните обичат да действат, докато Девите обичат да анализират, така че двойката бързо разбира, че между тях няма много общо.

Везни и Козирог

Везните се възхищават на способността на Козирога да прави пари, а Козирогът от своя страна не може да устои на физическото привличане към Везни. В началото връзката им изглежда балансирана, но с течение на времето Козирозите започват да се дразнят все повече от присъщата на Везните мързел, осъзнавайки, че тази двойка е напълно несъвместима.

Скорпион и Стрелец

Когато Скорпионите и Стрелците започнат връзка, всички около тях разбират, че тя няма да продължи дълго. За съжаление, те сключват своя съюз, преди да осъзнаят провала му. Скорпионите обичат уюта на собствения си дом и са невероятно взискателни, докато Стрелците са готови да се впуснат в приключение при първа възможност и не търпят прекомерен контрол от партньора си.

Стрелец и Рак

Съюзът на Стрелец и Рак е изпълнен с вълнение, физическа близост и разочарование. И двете зодии ще се опитват да се контролират, в резултат на което бракът им просто ще се разпадне поради очевидна несъвместимост.

Козирог и Риби

В началото Козирозите и Рибите ще се почувстват като герои от роман, чиито различия само ги сближават. С течение на времето обаче те ще решат, че вече не издържат и ще се разведат, изненадвайки всички, които винаги са ги смятали за идеална двойка.

Водолей и Лъв

Водолеите, подобно на Лъвовете, са харизматични и искат да бъдат заобиколени от голям брой хора. Въпреки това, за разлика от Водолеите, които са готови да посветят живота си на друг човек, Лъвовете се интересуват само от собствения си просперитет. Именно това им пречи да постигнат успех като двойка.

Риби и Овен

И двете зодии са надарени с привлекателност и способност да вдъхновяват всички около себе си. Връзката между тях обаче не се получава, тъй като Рибите са надарени с твърде меки и добри сърца, а Овенът доста често не се сдържа в изразите си, сякаш забравяйки, че другият има чувства.