Шанел Узи (Chanel Uzi, 6 юли 1992 г. ) е известен американски моден модел, знаменитост в Instagram, влиятелна личност в социалните медии и предприемач от Лос Анджелис, Калифорния. Тя е най-известна в страната със своите невероятни и горещи снимки на модел, публикувани в социалните мрежи. Като известен моден модел тя е сътрудничила с много известни агенции за модели и марки като Ignite и Fashion Nova. Според профила й в социалните мрежи, Шанел има и собствен акаунт в OnlyFans. Тя има повече от 1,7 милиона последователи в акаунта си в Instagram (към май 2021 г.). Заради страстта си към моделиране, тя има голям брой фенове в интернет.

Разкошният моден модел Шанел Узи е родена в Лос Анджелис, Калифорния, САЩ в понеделник, 6 юли 1992 г. Шанел е родена в стабилно християнско семейство. Нейната зодия е “Рак”. Според съобщенията, тя е завършила обучението си в местно частно училище в родния си град. След това Шанел започва да се занимава с професионалната си стилизираща работа. В момента Шанел Узи е известен модел и влиятелна дамо в социалните мрежи.

Според медийни източници, Шанел Узи  има филипински произход. Но няма точна информация за семейството й. Според нашето проучване, баща й е бизнесмен, а майка й е домакиня.

Тя е израснала, играейки със своите братя и сестри и братовчеди в Лос Анджелис. Моделът Шанел Узи печели много фенове в интернет. Всеки иска да знае нейния личен живот и статуса на връзката. Самата Шанел обаче не разкрива никаква информация за текущото състояние на връзката си. Според някои медии името на Шанел Узи е свързано с професионалния художник на скици “Tony Drawz Stuff”. Освен това Шанел се фокусира върху кариерата си на модел.

Източник: en-memesrandom.com

В Интернет има информация, че Шанел Узи е висока 165 см, че тежи 50 кг, че като модел е спечелила около 2.5 милиона долара, както, че има и над 1.3 милиона последователи в социалните мрежи, има за домашен любимец куче, а първата си снимка като модел е пуснала на 25 април 2014 година, както и че обича да публикува горещи снимки за себе си.