Бившият боец на UFC и Bellator Фил Барони беше задържан в първите часове на новата година в Мексико по подозрения, че е убил приятелката си.

Според “Tribuna De La Bahia” инцидентът се е случил в хотел в Сан Панчо. Спекулира се, че 46-годишният Барони е бил под влиянието на алкохол и наркотици, а след инцидента веднага се е обадил на полицията. Съобщил е, че приятелката му – Паола, лежи в безсъзнание в хотелската им стая.

При пристигането си полицаите откриват тялото на жената проснато върху леглото и покрито с чаршаф. По тялото има следи от насилие, а по лицето ѝ – няколко синини. Паола е спряла да диша отдавна.

Барони си признал, че около 3 следобед същия ден двамата се скарали. Според разказа му пред разследващите, той пиел бира, а след като Паола се прибрала в стаята им, признала, че му е изневерила. Побеснял, Барони я вкарал в банята и я принуждава “да се измие”.

Когато жената не се подчинила, той на сила я хвърлил в банята.

Там тя си ударила главата, след което се подхлъзнала, паднала и отново си ударила главата. Впоследствие Барони я вдигнал и я занесъл на леглото, свалил ѝ дрехите и я завил, за да не ѝ е студено.

Няколко минути по-късно Паола помолила Фил за бира и цигара. Боецът отишъл до съседната стая да ги вземе и когато се върнал, жената вече не дишала. Барони си помислил, че е заспала. Едва след това се опитал да я събуди, но не успял. Паола вече била мъртва.

Въпреки версията на ММА боеца, властите в Мексико вече го обвиниха в убийство и се очаква процесът.

За буйния нрав на Барони, който се е бил във всички големи ММА организации: UFC, Pride, Strikeforce, Dream, Bellator, се знае отдавна. Доказателство за това е и приятелството му с осъдения за изнасилване и побой друг бивш ММА боец Джон Копенхейвър, по известен като Бойната машина.

“За**ика от Ню Йорк”, както е прякорът на Барони, бе

един от много малкото, които се застъпиха за Копенхейвър след побоя,

който нанесе над порноактрисата Кристи Мак. Бойната машина получи доживотна присъда през 2014-а, след като Кристи Мак бе не само бита, но изнасилена и намушкана с нож при инцидента.

В резултат на побоя порноактрисата получи 18 фрактури на лицето, счупен нос, 12 избити зъба, счупено ребро и прободна рана в черния дроб.

Все пак Бойната машина има шанс да излезе на свобода. Първата възможност, когато може да кандидатства за помилване, е през 2050-а. Тогава би бил на 71 г….

Сега и Барони очаква да чуе каква ще е съдбата му от тук нататък.  https://bg-voice.com