• Александър Петров продължава към полуфинала на „Гласът на България“, а Максим Панайотов можем да върнем в шоуто, ако гласуваме за него днес

Снощи се насладихме на отличното предстаявен на двете добрички момчета Александър и Максим в „крос битките“ на „Гласът на България“. В този етап на музикалния формат двама певци от различни отбори се конкурират и публиката в залата определя кой от тях ще продължи към полуфинала.
Александър Петров се представи безапелационно и с висок зрителски вот продължава устремно към полуфинала, който ще се излъчи на живо следващата неделя – 27 ноември. Алекс ще има нужда от нашата гореща подкрепа, защото телевизионните зрители определят с SMS гласуване кой ще достигне домечтания финал.
Шеснадесет годишния Максим Панайотов за съжаление отпадна снощи, но с правото на „зрителска кражба“ можем да му помогнем да се върне обратно в шоуто. Гласуването вече стартира в 22:30 часа снощи и ще продължи до 22:30 часа днес. Само в рамките на 24 часа хората от цялата ще имат възможност да подкрепят своя фаворит и да го върнат обратно в музикалната надпревара.

Днешният ден е моментът, в който всички добричлии могат да помогнат на талантливия Максим да достигне до полуфинала. Гласуването се провежда на интернет страницата на телевизионното предаване „Гласът на България“: https://glasat.btv.bg/vote/?fbclid=IwAR08PDp_mJD67sSscOZiSwo38CwE0-QrF4URtSCW18lS8CNDGSMd_sKPPc8
Всеки има възможност да гласува за своя избранник общо до 40 пъти от едноустройство.
Младите добрички певци Александър и Максим ни развърнуваха и ни накараха да се чувстваме горди. Сега те разчитат на нашата подкрепа. Нека бъдем активни!