Юбилейната Модна Фиеста Албена ще радва гостите от 11-ти до 14 юни!  Най-красивият мъж на България Диан Христов ще мери температурата на всички присъстващи

Най-голямото лайфстайл събитие на лятото, Модна фиеста Албена, започва на 11 юни, в най-красивото място на България – Албена. Както всяка година, така и тази, дизайнери, журналисти и гости ще посрещнем лятото в Албена! След преживяното и справянето на България с вируса, е нормално и фиестата да започне с колекцията на модна къща Бултекс и облекла за самозащита, като маски, противогази и други защитни облекла. Най-красивият мъж на България Диан Христов, обявен след допитване във фейсбук за най-красивия мъж на десетилетието, ще мери температурата с истински термометри на всички, а истински лекари и медицински сестри ще излязат с него на сцената. В продължение на няколко дни и вечери, на откритите сцени на Албена ще се покажат елегантни плажни облекла и аксесоари, заедно с изпълненията и шоуто на Кристина Димитрова, Красимир Аврамов, Искрен Пецов, дует Аморе и др. Традиционно, вече 20 години, водещ на фиестата е любимецът на всички Искрен Пецов! Манекенките ще бъдат гримирани с продуктите на Орифлейм, а телата им – защитени със слънцезащитните продукти на същата шведска козметика.

Дефилетата на плажа ще започнат на басейн „Калиакра Маре“ – с колекцията бански облекла на модна къща „Алоха Маре“, произведени от „Престиж Аква“ ООД. След това ще продължат „Сенсейшън“, „Марини фешън“, „Маркос“, „Лайфстори“, „Каролин“, „Марлин“ и др.

Не са забравени и най-уникално вкусните сладоледи. С тях ще има състезание „Познай вкуса на сладоледа“, като акцент е естествено Boss – а на всяка ситуация. Досега победители са били певецът Васил Петров, Искрен Пецов, Мистър Менхънт Али Алиев, Джина Стоева и др.  Сладоледът е неустоима комбинация от бонбони Маршмелоу, потопени в млечния какаов сладолед и нежни филирани бадемови парченца в глазура от бял шоколад – това е новият BOSS Rocky Road, естествено във фризерите на Нестле.

Банка ДСК ще предложи на всички, последните си топ продукти.

Една от най-красивите дизайнерки Стефка Гущерова, е подготвила колекция от над 100 облекла, специално за морето. Повечето от тях са в цветовете на лятото, бяло, червено и синьо. Самата тя сподели, че много трудно може да избере с какво точно ще се представи на фиестата.

Традиционно фиестата ще закрием с колекцията на Пламен Йорданов и Сватбен център – MY wedding. Както всяка година, Пламен идва с цял бус тоалети и облича всички – водещи, моделки, звезди, публика.  На модната фиеста са гостували до момента световноизвестните дизайнери Денис Смирнов, Салваторе Куоколу, два пъти губернатора на щата Невада, откривателят на Шарън Стоун, криейтив директорите на Жан Люк Амслер и др. За 20 години, продуцентката Мариана Аршева изчисли, че събитието е било посетено от хиляди дизайнери и гости, а от телевизионния екран почти няма човек в България, който да не е гледал някои от дефилетата от най-красивия комплекс на България – Албена!

ОЩЕ ЗА МОДНА ФИЕСТА АЛБЕНА

 

 

 

 

 

loading...