Дизайнерката Анджи взриви залата с Максимус, Стефка Гущерова закри фиестата

Най-голямото лайфстайл събитие на България приключи триумфално в комплекс Албена. Дизайнери, модели и гости показваха своите умения от сутринта, на красивите плажове и басейни, до вечерта във вариете –театъра.

Нямаше човек на събитието, който да не показа на какво е спосебен – да пее, да танцува, да дефилира, дори и имаше шампиони ученици от столичната гимназия „Княгиня Евдокия“, които бяха заели призовите места в републикански състезания по грим и прическа, и тук също показаха на какво са способни.

Началото даде великотърновската фирма Wild Tеar, която дойде с най-финото и секси бельо за сезона. Дизайнерския екип на Соня Стоянова заложи на много цветя, фигурални мотиви и аксесоари. Пресъздадоха лятото на подиума на вариетете „Албена“. Друга, този път горнооряховска модна къща Феми, заложи на последните си колекции „Лизабел“, „Максли“ и най-новото си творение „ GO Fit“. Али Алиев, който е избран за Мистър Менхънт на България и звездата на Варна Крис Пасева, излязоха и направиха супер тренировка, пред публиката. Модна къща „Бултекс“ не се сдържа и направи сценарий за бързо действие на плажа от експедитивен лекарски екип.

В ролята на велик доктор влезе Мистър България Диан Христов, който лекуваше всички припаднали пред атлетичния му външен вид. Скандинавската козметична марка Орифлейм не пропусна и тази година да направи състезание кой е почернял най-бързо, след като използва слънцезащитен лосион Sun zone. Няколко красиви моделки веднага се включиха в надпреварата, а водещият Искрен Пецов беше арбитър на състезанието.

 

Ангелина Данова – Анджи, също вдигна летвата със своята колекция, създадена само за мъже. Кой е най-модерният аксесоар за сезона, ще попитате вие?, Папионката, отговаря дизайнерката. В ролята на манекени за пета поредна година излязоха невероятните танцьори от мъжката формация „Максимус“. Техният солист Айвън, дори и изпя няколко песни в стил латино, облечен естествено с колекцията на Анджи.

Шоуто, продължило 5 дни в комплекс Албена, приключи с тържествената колекция на Стефка Гущерова, която дойде на фиестата с над 100 модела. Стефка, основно беше залегнала на тюл и тафта в колекциите си, заедно с връзки, шнурове и апликации. Накрая на шоуто, на сцената във вариете театъра излязоха всички участници във фиестата, които заедно с продуцентката Мариана Аршева, поздравиха публиката с песента на Бонд – „Виктори“. Следващата фиеста, юбилейната, 20-та поред, ще се проведе, отново тук, в Албена, от 10 до 15 юни, 2020 година!

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  3. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  4. БЪЛГАРИТЕ
  5. РИБОЛОВ
  6. ГЮВЕЧ ОТ… ПОЛИТИКА
  7. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  8. България – Китай 中国-保加利亚
  9. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST