Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в Добрич: Данъците не трябва да се пипат /ПЪЛНО ВИДЕО ОТ СРЕЩАТА/

0
383
  • В Разград „Промяната“ е кръгът „Агнешки главички“, който разпродаде България, обяви бившият премиер

„Данъците не трябва да се пипат. Сълзливият Киро говори, че за всяка българска трапеза ще осигури мекички, кифли, хляб…След него и Корнелия…И хората слушат, че са по-добре, а като идат в магазина, виждат, че са по-зле, заяви в Добрич лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

„Магистрала „Хемус“ вече щеше да е подминала Велико Търново, Добрич щеше да стои по друг начин на картата“, заяви Борисов и покани хората с линийките от ПП да тръгнат с него и да мерят дупките по пътищата. „Да ме заведат някъде, където те са направили пътища, да мерим какво са направили“, призова лидерът на ГЕРБ. Тия хора, които говорят за корупция нали дойдоха с „Джемкорп“ и им дадоха цялата енергетика на България.

“Моята сестра не избяга, тя е доктор. Малка, голяма заплата – тя остана и е излекувала много бебета, с доц. Мангъров работят, преди бяхме врагове, сега ми е приятел“, коментира Борисов в отговор на сълзливите твърдения на Лена Бориславова, че ниските доходи са принудели сестра й да напусне България.

“Татко Петко заплашва журналисти да бие и другите не казват нищо, защото медията не е от техния кръг. Ако беше обратното, щеше да има вой до небето“, каза още Борисов.

„Сълзливият Киро говори, че за всяка българска трапеза ще осигури мекички, кифли, хляб… След него и Корнелия… И хората слушат, че са по-добре, а като идат в магазина, виждат, че са по-зле. Толкова перфектно всичко си планират, за да излъжат. Малко били, 360 дни… Киро, Асен и Бойко Рашков управляват през целите тези 2 години, Асен Василев 3 пъти е финансов министър и все не му стига времето. Излизат и казват: инфлацията е привнесена. Не, чудовищната война в Украйна за България е най-добре – изнасяме ток, оръжие”, заяви лидерът на ГЕРБ.

„Аз съм 100% за да помагаме на Украйна, но не за контрабандата на зърно. Асен Василев с неговите фирми направиха огромни разлики, продаваха на 800 лв., сега е на 400 лв. Затвориха границите и пускаха само своите фирми. Която си донесе рушвета, нейният кораб тръгва. Но няма разследване. Защо?“, попита лидерът на ГЕРБ.

Борисов каза, че в Разград, „Промяната“ е кръгът „Агнешки главички“, който преди 15 години разпродаде България, приватизира и затри предприятия, припомни лидерът на ГЕРБ.

От две години страната ни е парализирана, обещаваха ни магистрали, светло бъдеще, растеж. Но имаме висока инфлация, цени до небето, спрени проекти за пътища, ликвидна криза в земеделието, увеличена мигрантска вълна, върнати посредници за газа”, каза от трибуната Деница Сачева, водач на листата на ГЕРБ-СДС в Добрич.

Това, което те направиха с пенсиите, е да сложат вътре добавките, които ние сложихме, посочи тя.

Скоро разходите трябва да бъдат финансирани или с данъци, или със заеми, напомни бившият социален министър.

Обещаха ни България на благополучието, но получихме България на двойното гражданство, двойните стандарти, двойния морал, Десислава Атанасова, водач на листата на ГЕРБ-СДС в Русе. https://trud.bg/