• Един от посетителите на търговския център е прекратил ужасяващия инцидент

Четирима души са убити, а трима са ранени при стрелба в търговски център близо до Индианаполис, Индиана, съобщава местната полиция, цитирана от световните издания.

Стрелецът е един от убитите. Полицията не разкрива засега самоличността му. Трима от ранените са настанени в болница и състоянието им не е известно.

Полицията съобщава, че стрелецът е имал пушка с няколко пълнителя. Той произвел около тридесет изстрела и убил трима души, преди да се сблъска с друг гражданин, който имал огнестрелно оръжие със себе си. Той прекратява кървавия инцидент, като застрелва нападателя.

“Засега няма индикации за възможен мотив. Свидетели съобщават, че са чули до 30 изстрела, преди въоръжен гражданин да застреля заподозрения. Четирима души са загинали, а двама са били ранени и откарани в болница в района”, съобщава BNO News, като се позовава на началника на полицията в Гринууд Джим Исън.

Хората в околността са евакуирани, а в търговския център е повикан сапьорски екип, след като в една от тоалетните в близост до хранителния блок е открита подозрителна раница.

https://blitz.bg/