18-ГОДИШЕН САМОКАТАСТРОФИРА

18-годишен младеж предизвика катастрофа, съобщават от полицията. Инцидентът е станал на 15 януари, около 03:25 часа. На място е установено, че лек автомобил „Пежо“, управляван от 18-годишен мъж по бул. „Русия“ в град Добрич, поради движение с несъобразена скорост на заледен участък, МПС напуска пътното платно и се блъска в крайпътно дърво. Вследствие на удара, водачът е с натъртвания и прохлузни рани, освободен за домашно лечение, без опасност за живота. ПТП е обслужено по административен ред

ГОРЯ СКЛАД ЗА ГОТОВА ПРОДУКЦИЯ

На 14 януари, около 10:40 часа е получено съобщение за възникнал пожар в склад за готова продукция, находящ се по бул. „Добруджа“ в град Добрич. Вследствие на инцидента, е унищожена наличната продукция в помещението, има деформации по покривна конструкция и увреждане на част от прозорците. За инцидента е уведомена прокуратурата. По случая е образувано досъдебно производство.

ГОРЯ АВТОМОБИЛ ПО УЛ „КИРИЛ И МЕТОДИЙ“

На 14 януари, около 08:15 часа е получено съобщение за увреден лек автомобил „Сеат“, паркиран по ул. „Кирил и Методий“ в град Добрич. При оглед на място е установено, че автомобилът е с взломено предно дясно стъкло и обгорял интериор. По случая е образувано досъдебно производство.

ЗАДЪРЖАХА НАРКОДИЛЪР

На 15 януари, около 19:30 часа е извършена проверка на частен имот по ул. „Сава Огнянов“ в град Добрич, обитаван от 49-годишен мъж. В хода на проверката са установени 7 броя полиетиленови плика с бяло вещество с общо тегло 56,51 грама, реагиращи на наркотичното вещество кокаин. Мъжът е задържан за срок от 24 часа. Работата по установяване и документиране на престъпната дейност на 49-годишния мъж продължава.

ПИЯН ШОФЬОР ПРЕДИЗВИКА ПТП В ШАБЛА

На 15 януари, около 19:00 часа е получено съобщение за възникнало ПТП с материални щети в град Шабла. На място е установено, че лек автомобил „Мерцедес“, управляван от 72-годишен  мъж, охлузва друго МПС. При последвалата проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 1,84 промила. Водачът е задържан за срок от 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.