Костов, Прокопиев и агнешките главички смазани от избора на Тръмп за президент! Президентът на САЩ посече соросоидите

0
1144

Главатарят на разбойническата приватизация Иван Костов, медийното му отроче Прокопиев, агнешките главички и пеперуди с изгорени крила като ексминистър Трайчо са смразени от избора на Донълд Тръмп за президент на САЩ.

Новият господар на САЩ даде да се разбере, че ще изрине мракобесната задкулисна игра на милиардера Джордж Сорос и шайката му.

Месеци наред Костов и шпиц-командата “Протестна мрежа”, вещо подпомагани от жълто-кафявите медии на скандалния издател Иво Прокопиев пропагандираха тезите на Хилъри Клинтън и заклеймяваха Тръмп.
Особено активни в насаждането на интригите се оказаха “Капитал”, “Дневник”, “Медиапул” и “Клуб З”. Старт на атаката даде апокрифната електронна страница “Дневник”, която злобно изсъска как сред първите поздравили Тръмп са унгарския премиер Виктор Орбан, филипинския президент Дуерта и турския премиер Ердоган, съпровождайки злобната информацията, че тримата политици са начело в списъка с диктаторите.

Докато течеше кампанията за президент на САЩ и дори непосредствено сред обявяването на Тръмп за победител, изданията на Прокопиев, Стоянка Георгиева и Огнян Донев се опитваха да прокарват внушенията, че той е непредсказуем и може да срине установеното статуково, което може да доведе до дестабилизация в световен план.

Именно разрушаването на статуквото е най-големият страх на Иван Костов и кликата му.

Именно финансовите спекулации на гуруто им Джордж Сорос и проектирането им в България превърнаха в мултимилионери Командира и кръгът “Агнешките главички”.
В продължение на години Костов и присъдружните му олигарси превърнаха българската икономика в пустиня, позволявайки разграбване на най-големите държавни предприятия и преминаването им в мръсните ръце на спонсорите им.

Жестоката цена продължават да плащат и днес българските пенсионери, които кретат с пенсии от по 170 лева, докато Командира и другарчетата им откриват тлъсти банкови сметки.

С идването на Тръмп тепърва ще бъдат разобличавани спекулантите, които потопиха Америка и Света в кризата от 2008 г., която е пленила финансовата система и на Европа.

Наместниците на Сорос в България тепърва ще бъдат извадени на бял свят и ще платят за измяната си към държавата и народа.
http://www.blitz.bg