Фолкпевицата Камелия отново демонстрира перфектен външен вид и голяма доза провокация. 50-годишната чалга звезда слага в джоба си по-младите колежки, които само могат да й завиждат, най-вече за дългите крака. 

Блондинката, която през последните няколко месеца реши да си ремонтира лицето, запали старстите с провокативна снимка, която развинти мъжкото въображение. А някои от псоледователите я причислиха към порноиндустрията.

Наскоро Камелия си кръцна носа, преди това си оправи зъбите, а сега е изпънала и бръчките на лицето си. Подмладеният вид на певицата не остана незабелязан от нейните почитатели, които въздишат по новите й снимки, на които позира по боди и дънково яке.

„Просто е сбъркала индустрията. Така или иначе, чужденците мислят нашия попфолк за порноиндустрия“, гласи един от коментарите под горещия кадър в нейната страница.

Камелия отново е на върха на кариерата си, след като се събра с младия си колега Александър Робов и записаха дуета ‘Искам да се напиеш“, който се превърна в най-актуалния хит в дискотеките в момента./show.blitz.bg

KAMELIA & A.ROBOV – ISKAM DA SE NAPIESH | Камелия & А.Робов – Искам да се напиеш

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
 9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
 10. РИБОЛОВ
 11. ГЮВЕЧ
 12. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 13. България – Китай 中国保加利
 14. РЕСТОРАНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ
 15. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
 16. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт

 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
 2. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА