Мишел Левин (родена на 25 февруари 1986 г.) е венецуелска културистка и фитнес модел със седалище в Маями /САЩ/. Тя има голяма социална медия с над 1,5 милиона последователи в Instagram. Появявала се е и на много корици на списания, включително Playboy.

Michelle Lewin израства в бедност в Маракай, Венецуела. Когато вторият й баща напуска майка й Мишел, а майка й остааа без нищо, двете са принудени да се преместят в оскъден апартамент, в който има повече хлебарки, отколкото храна. Мишел си спомня как като момиче е работила заедно с майка си, за да оцелее, дори е приела добросъседската милост да яде. Била е толкова слаба, че често носела дълги ръкави и панталони, за да прикрие кльощавия си външен вид. Мишел започва да тренира за пръв път, когато майка й я завежда на фитнес 17-годишна. През първите седем години на тренировки тя се фокусира само върху краката си, което води до непропорционално тяло.

Мишел се срещна с Джими Левин, бъдещия си съпруг през 2008 г. Джими става не само неин партньор в живота, но също така се включва в нейното обучение и я научава да тренира горната част на тялото си. През 2010 г. двамата се женят. И до днес Джими е неин личен треньор, агент, мениджър в социалните мрежи и най-добър приятел.

Мишел е един от най-популярните културисти в социалните медии с над 1,5 милиона последователи в Instagram, 8 милиона харесвания във Facebook, 466 хиляди последователи в Twitter и 383 хиляди абонати в YouTube към ноември 2019 г. Мишел също се появява на много корици на списания, включително Playboy .

Съпругът на Мишел Джими я насърчава да се занимава с модели и състезания по културизъм. Подиумите на Милано, Рим и Париж не са благосклонни към Мишел, тъй като мнозина я наричат ниска, тъй като тя е висока 163 см. Въпреки това Мишел скоро намира своята ниша като културист и фитнес модел, след като се мести в Маями и продължава да печели много състезания, включително NPC Форт Лодърдейл Купа.

Освен това Мишел ръководи собствен бизнес – създава линия за дрехи и бански костюми за улица и фитнес. Има и две приложения, създадени от екипа на Мишел – Mealplan и Fitplan за хранене и фитнес.

През юни 2018 г. Мишел популяризира хапчета за отслабване в своя Instagram, публикувайки снимка в историята си в Instagram, която дължи на хапчета Base Carb Crush, но това буди остра критика отстрана на мнозина експерти-диетолози.

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
  3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
  4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
  7. БЪЛГАРИТЕ
  8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
  9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
  10. РИБОЛОВ
  11. ГЮВЕЧ
  12. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  13. България – Китай 中国保加利
  14. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
  15. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт

  • Michelle Lewin
  1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
  2. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА

MICHELLE LEWIN: The Story / La Historia

Michelle Lewin sexy bikini

Michelle Lewin Fap Challenge