Ще ви разкрием какъв подход трябва да приемете, така че символът на 2023 г. според китайския зодиак, Черният воден заек, да ви даде щастие и да донесе късмет.

През Новата китайска година, която настъпва тази вечер – 21.01.2023 – Черният воден заек ще стане новият зодиакален символ. Той не обещава сериозни сътресения, тъй като това животно е много сладко и любвеобилно. Заекът може да донесе любов и семейно щастие, само трябва да знаете как да го „помолите“ правилно. Сега астролозите разказват как да умилостивим главния символ на идващата година.

Как да поканим късмета в дома си?

Китайците смятат заека за животно, което носи късмет на хората. Ето защо определено трябва да вземете подходящата фигурка. Най-добре е да изберете фигурки със златен цвят или с изображение на монети и пари – по този начин можете да привлечете финансов късмет в къщата и да привлечете подкрепата на животното. Ако заек държи морков в лапите си, тогава той ще се превърне в отличен талисман в бизнеса.

Мечтаете ли за семейно щастие или планирате да намерите половинка през следващата година? Тогава обърнете внимание на сдвоените фигури от бял цвят, които трябва да бъдат поставени до прозореца. Ако изберете тематичен календар, той трябва да показва и два заека. Така ще привлечете сродната си душа в живота си.

Ако искате да промените характера си и да станете малко по-щастливи и добри през 2023 г., обърнете внимание на муцунката на животното. Тя трябва да изглежда дружелюбна и гостоприемна, а също и да развеселява само с външния си вид.

Какво да облечете?

Тъй като 2023 е годината на Черния воден заек, определено трябва да имате любимия цвят на това животно в гардероба си. Отпразнувайте Китайската нова година в празнично черно, но не забравяйте да добавите аксесоари, вдъхновени от водата, като например да украсите тоалета си с метални и сребърни елементи или да добавите блясък от светло синьо или синьо.

Не забравяйте, че това ще е т.нар. двойна година – на Заека или Котката, според китайския зодиак, така че не се колебайте да носите дрехи и в други нюанси: бяло, сиво, оранжево или кафяво, в зависимост от възможния цвят на котката.

С кого да празнуваме?

Заекът е символ на семейното огнище, той много цени семейните връзки, така че, ако е възможно, празнувайте празника в кръга на близки хора и роднини. Тъй като това животно се страхува от силни звуци, по-добре е да не организирате твърде шумни тържества, за да не изплашите Заека.

Как да украсим къщата?

Опитайте се да създадете най-естествената среда в къщата, близо до природата. Обърнете се към зелените и бежовите цветове, които харесва Заекът. По-добре е да откажете ярки и „хищни“ тонове от серията „леопард“ или „тигър“. В първия случай на Заека ще му е неудобно, а във втория ще му бъде страшно от присъствието на хищници. Също така не трябва да има никакви намеци за други животни в къщата ви.

Какво трябва да има на масата?

Опитайте се да отговаряте на стандартите не само на Заека, но и на Котката. Вашето меню трябва да включва рибни и свински ястия, както и много зеленчукови салати и плодови закуски. Не забравяйте да украсите масата със зелени или златни аксесоари, като поставите фигурка на Заек в центъра на масата.

Как да си пожелаем нещо?

Напишете желанията си на лист хартия и след това го прочетете на глас няколко пъти. Важно е да се съсредоточите върху всяко малко нещо. Ако мечтаете да срещнете сродна душа, опишете желания външен вид и качества, които са от голямо значение за вас. Искате ли да си купите нова кола? Тогава посочете марката, цвета и всички подробности, които са важни за вас. Опишете всяко от вашите желания възможно най-подробно и мислете за желанието си по-често.

https://novini.0.bg