Какви прояви имаха днес кандидатите за народни представители в 12-и МИР – Монтана

0
16



Ето какви прояви имаха днес кандидатите за народни представители в 12-и Многомандатен избирателен район (МИР) – Монтана, представени по реда на изтеглените от Централната избирателна комисия номера в бюлетините за гласуване на предстоящите избори на 27 октомври: 

Подемът на “Възраждане” се дължи на нашите последователни действия, заяви Петър Петров, цитиран в съобщение от партията.

Върви вяла предизборна кампания, в която малко се чуват посланията, заяви лидерът на „Български възход“ Стефан Янев, съобщиха от местната структура на партията.

Нито един българин не трябва да се чувства изоставен и нито една област не трябва да бъде забравена, заяви Атанас Зафиров, цитиран от пресцентъра на „БСП – Обединена левица“

БТА осигурява равнопоставено отразяване на предизборните кампании на всички регистрирани за участие в изборите партии, коалиции и инициативни комитети. Редът и условията за това може да видите тук.

До този момент останалите политически сили, регистрирани за предстоящите на 27 октомври парламентарни избори, не са подали информация до БТА за активността на техните кандидати.

/РИ/

Купуването и продаването на гласове е престъпление.



Източник БТА