• Милиардерът и баща на 9 деца нищо чудно скоро да направи бройката двуцифрена

Баровец №1 на планетата Илон Мъск грам не се притеснява от надвисналия над главата му съдебен процес за милиарди след отказа му за сделката с туитър. Шефът на “Спейс Екс” се отдаде на ваканция и купони по яхти в Гърция.

На няколко пъти милиардерът бе засечен на о. Миконос в компанията на доста сексапилна брюнетка – младата дизайнерка Сара Стодинджър. По всичко личи, че тя не е безразлична на създателя на “Тесла”, който в момента има три паралелни връзки с различни жени.

Съвсем наскоро се разбра, че Мъск тайно е станал баща на близнаци, а майката е ръководител на една от дъщерните му компании. Бебетата се родили някъде около появата на бял свят на второто му дете с певицата Граймс, което бе износено от сурогатна майка. Така общият брой на биологичните наследници на Илон Мъск вече е девет.

Нищо чудно обаче след ваканцията му в южната ни съседка, броят им да се увеличи. Друго обаче е сигурно – размерът на шкембето на Мъск се увеличава с всеки изминал ден и на 51 той изцяло е загубил младежката си привлекателност и мяза на чичко от Стара Загора, отдъхващ край Несебър. https://lupa.bg