Макар в професионален план нещата при Галин да изглеждат достигнали връхната си точка, има нещо в душата му, което не му дава покой. 

Сексимволът на фолка реши да открехне малко завесата на това, което го мъчи от известно време. Той сподели с прияелите си в социалната мрежа нещо, което изненада доста от тях. Той доказа, че зад вечната усмивка понякога се крие тъга, което от независещи от него обстоятелства го завладява все по-силно и силно.

“Трудно е да бъдеш щастлив в днешно време. Пожари, климатични промени, некомпетентни лидери, маскирани хора, демаскирани хора, расизъм, войни, бедност и т.н. Но аз винаги съм бил оптимист и вярвам, че ще излезнем от този период по-силни и по-добри. Тези, които сме загубили наскоро или в миналото, ще се преродят в по-чист, по-мил и по-добър свят. Свят управляван от лидери, които говорят за любов, единство, приемане и състрадание”, написа Галин в официалната си страница във “Фейсбук”.

Все пак има повод и за радост, тъй като преди броени дни представи още един изпълнител от своя лейбъл “Алфа мюзик”. Той се подвизава с артистичния псевдоним Маджуна, а дебютът му във фолка е трио с Галин и Адам – друга мъжка звезда, която стартира в лейбъла наскоро.

Момичетата на Галин – Десита, Диона и Лидия за една година се превърнаха в любими изпълнители на меломаните и се нареждат до топ имената в бранша. Успешните им участия в нощните клубове ясно показват, че към тях има небивал интерес, а Галин е напът да се превърне в най-успешния млад продуцент в унас. /show.blitz.bg

 

loading...