Балчик бе домакин на най-голямото зумба събитие в България и тази година. За пети път в Белия град от 5 до 8 т.м. се събраха зумба обучаващи специалисти (ЗЕС) и хора, отдадени на фитнес танца. Гост звездите бяха ЗЕС Стийв Бууд (Белгия) и Кас Мартин (САЩ), които са най-добрият тандем в световен мащаб, съобщи организаторът и директор на фестивала “Алегрия” Стоян Стоянов – инструктор от Добрич.

“Който е бил вече един път в Балчик, идва отново и то с още повече последователи. Самият град е хубав, както хотелите и програмата. Смея да твърдя, че събитието е единственото, изцяло насочено към зумба. Показваме всички видове”, обясни Стоянов.

Да танцуват край морето тук дойдоха инструктори от България, Русия, Молдова, Румъния и други страни, съобщи Албена Иванова по Радио Варна. Зумба фитнес е такава програма, че всеки може лесно да следва стъпките, независимо от това дали е спортувал или се е занимавал с танци, сподели инструкторът. Много балчиклии и гости на града участваха в зумба маратона в центъра на многовековния град.

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 3. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 4. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 5. БЪЛГАРИТЕ
 6. РИБОЛОВ
 7. ГЮВЕЧ
 8. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 9. България – Китай 中国保加利
 10. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
 11. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт
 12. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
 13. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА

 

loading...