Зодиите, които се целуват страхотно

0
3538

 

Спомняте ли си последния път, в който целувахте някого буквално с часове? Обикновено това се случва в началото на връзките, когато все още не може да се наситите един на друг, има тръпка и нямате търпение да се видите. Но зависи и от друго – колко добре се целува човекът до вас. Някои от зодиите определено са майстори на дългите целувки. Правят го страстно, буквално взимат дъха ви и не може да отлепите устните си от тях. Ето и кои са те.

Телец

Ако сте целували Телец, вече знаете, че те са много чувствени личности. За тях отношенията и романтичните връзки са най-важни, затова ви целуват бавно, с много любов и се чувствате като в приказка. Управлява ги планетата на романтиката и красотата – Венера, затова и целувките им са толкова нежни и вълшебни. Те обожават докосването и изразяват любовта си чрез него, затова са нежни и страстни едновременно. Ще почувствате колко много ви искат и ценят по целувките.

Рак

Не позволявайте на Раците да ви объркат. В началото те са по-затворени в себе си, крият се в черупката си, изглеждат хладни – просто не искат да се доверяват прекалено бързо и да се наранят. Но всъщност са влюбчиви и обичат много силно. Страстни са и копнеят за силна обич, цял живот мечтаят за идеалния партньор. Когато намерят някого, когото мислят за такъв, ще го засипят с целувки, милувки и прегръдки, няма да го пускат. Много са емоционални и усещате това по целувките им. Искат да останат така с вас завинаги.

Скорпион

Не е изненада, че Скорпионите попадат в този списък – каквото и да правят, те го правят с огромна страст. А и са много чаровни и харизматични – знаят как да покажат това и чрез целувките. Могат да целуват човек, когото обичат с часове – ту нежно, бавно и леко, ту напрегнато, агресивно, ентусиазирано. Те са водни знаци – много чувствителни, емоционални, винаги кипят от страст. Невероятни изкусители са, знаят как да ви съблазнят, а който ги целуне – винаги иска още. Когато ви целуват, сякаш искат да ви погълнат, подчинят, дори отровят.

Риби

Често се споменава, че Рибите са най-големите майстори на целувки в зодиака. Те са свързани с планетата на интуицията – Нептун. Затова ви се струва, че знаят точно как искате да бъдете докоснати, целунати, кога да започнат и да спрат – Рибите просто усещат кое прави целувката перфектна и как да ви омаят. Завива ви се свят, докато ви целуват, сякаш това е целувка от приказките и филмите. Тези знаци са състрадателни, чувствителни и не мислят само за себе си – мислят повече за партньора. Много са отдадени и страстни, това си личи от целувките им. Дават всичко от себе си и сбъдват мечтите ви.   https://www.teenproblem.net

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  3. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  4. БЪЛГАРИТЕ
  5. РИБОЛОВ
  6. ГЮВЕЧ
  7. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  8. България – Китай 中国保加利
  9. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST