Студент постъпи в болница, след като претърпя истински кошмар. Неприятният инцидент е от Тайланд, когато 18-годишният Сирафоп Масукарат отишъл до тоалетната, за да облекчи физиологичните си нужди, но само миг по-късно усетил внезапна болка на пениса си. Когато погледнал надолу, младежът с потрес видял как змия е захапала достойнството му. След случката тийнейджърът веднага е бил хоспитализиран, където му били дадени антибиотици, за да не се инфектира, след което се наложило да бъде зашита раната му. Отидох до тоалетната и малко след това усетих силна болка. Тогава видях змията, която ме беше захапала. Следващото, което видях, беше кръвта, спомня си за ужаса младежът. ,,Змията беше малка, но захапката ѝ бе повече от болезнена. Надявам се скоро да се възстановя“, допълни още Масукарат пред местни медии. Влечугото все още се е намирало в тоалетната, когато екипите по залавяне на змии отишли да го приберат.

https://blitz.bg

Отровна змия захапа фермер от Индия за най-милото му

Отровна змия захапа за пениса фермер, който се облекчавал на полето. Той бил откаран по спешност в болница, предаде breaking911.com.

46-годишния мъж постъпил в бързата помощ в гр. Шринагар, щата Джаму и Кашмир в Индия, три часа след като бил захапал. Въпреки че мъжът бил в стабилно състояние, пенисът му бил много подут.

По-късно станало ясно, че змията, която впила зъбите си в най-милото на фермера, бил „гунас“. Това е местното название на Levantine viper (Левантийска пепелянка), за която се занае , че е отровна.

На мъжа била дадена противоотрова, която неутрализирала действието на веществото в зъбите на атакувалата го змия.

https://novini.bg/

loading...