Преди дни изключително куриозен случай е шашнал бургаските ченгета. Млада и много красива дама е спряна за рутинна проверка от полицаи в центъра на града, направена й е проба за алкохол и наркотици, като полевият тест за дрога е дал положителен резултат. Пред ченгетата обаче дамата се оправдала по изключително куриозен начин – не била вземала амфетамини, но малко преди да се качи в автомобила си правила френска любов на гаджето си и погълнала семенната течност!

От “Дарик радио” излъчиха любопитен материал по темата, разкривайки допълнителни подробности.

На 10 януари т.г. шофьорката, чието име е Силвия Пеева се движила с лек автомобил „Фиат Пунто”, когато към 1,10 часа на ул. „Митрополит Симеон“ в Бургас била спряна за проверка от полицията.

При тест с дрегер за наркотични вещества, апаратът отчел бензодиазепини, амфетамин и метамфетамин. Униформените останали озадачени, когато младата жена обяснила, че се връща от дома на приятеля си, с когото само минути по-рано се впуснали в разгорещена прелюдия към удоволствия в “хоризонтално положение”.

Щедрата орална любов и последвалият бурен екстаз, до който довела партньора си, били гарнитурата в еротичното блюдо. Затова и полевият тест по слюнка дал такъв резултат.

Макар описаната сюжетна линия да присъства често в мокрите сънища на силния пол, версията й била отхвърлена.

Още повече, че подобен сценарий, полицаите вече били чували. От три други жени в рамките на месец, обявили се до една за страстни почитателки на “френския класицизъм”.

По случая е образувано незабавно производство по чл. 343б, ал.3 от Наказателния кодекс, който предвижда отнемане на книжката,  дерегистрация на автомобила, до 3 г. затвор и глоба до 1500 лв.

Извън чисто криминалната нишка и пикантните подробности, случаят разбива преградите между сладострастието на любовната игра и консервативното наказателно право. И поставя на дневен ред един по-важен въпрос:

Може ли жената да носи наказателна отговорност за погълнатата семенна течност. Коментарите по темата, един от друг по ексцентрични, истинско пътешествие из света на медицината, криминалистиката, органичната химия, инженерната наука, и дори… кърменето. За еротика и интимност тук изобщо не се говори.

„Както бебето поема антитела от кърмата на майка си и тя трябва да е здрава, така има логика, вещества от телесните течности на един човек да преминат в друг човек. Не е ясно в какъв процент става това”, коментират бургазлии.

„Зависи, ако това се повтаря многократно, защо да не отиде. Колко вещество – зависи от тръбопровода. Един може да има 1 милилитър, друг –  0,1 милилитър,  и ако тръбопровода му е голям и с достатъчно сила…както с шланговете в бензиностанциите…“, смятат други.

Юристи отправят призиви да се направи следствен експеримент, за да се установи – предават ли се наркотични вещества при орална любов. И да се провери – ще отчете ли дрегерът алкохол в кръвта на жена, чиито устни са доставили наслада мъж, прекалил със спиртните напитки.

Колегите се допитват и до медицинско лице, което е категорично, че подобна опция, е напълно възможна.

„Всяко едно вещество, когато мине през бъбреците и се обработи, попада до всички течности, които се отделят от организма, включително и слюнката… Освен това има няколко вида метаамфетамин. Това не е чисто вещество. И трябва да се види за колко време се преработва и се появява в крайните участъци на мъжките тела, в какви нива и т.н. И и чак след това, може да се направи извод каква е първоначалната доза приета от мъжа…Все пак, за да бъде засечено с дрегер, той трябва да взел изключително големи количества. Да не говорим, че и нейния организъм  също го е преработил още веднъж. Има си нива на полуразпад”, категоричен е медицинският експерт, до когото са се допитали колегите. https://auto.blitz.bg

Коментирай