Сър Елтън Джон си е купил “един тон” свещи с мирис на вагината на Гуинет Полтроу, съобщи парфюмеристът на актрисата Дъглас Литъл. Той помогна на Полтроу в началото на януари да направи скандалния аромат, който мирише на интимните й части.

47-годишната актриса създаде свещта с наименованието „Тази мирише на моята вагина“, която се продава в нейния онлайн магазин. При промоцията на новия продукт актрисата разкри, че ароматите на цитрус, бергамот и кедър допълват цялостния облик на свещта.

Свещта е създадена на майтап, както е написано и в описанието на продукта, което гласи: “Тази свещ започна като шега между парфюмериста Дъглас Литъл и личния ми лекар – двамата работеха върху аромат, когато личният ми лекар избухна и каза, че комбинацията от ароматите “Ъ-ъ ….. миришат на вагина”. От шега, идеята се превърна в смешна, разкошна, секси и красива неочаквана комбинация на аромати”, разказва самата Полтроу.
При тестовия период преди две седмици свещта е била продадена за часове.

Гуинет, която основа своя онлайн магазин Goop през 2008 г., често попада в хрониките за нестандартни предложения, след като преди време пусна за продажба златен вибратор на стойност 15 000 долара и вагинални нефритови яйца.
Миналата година пък скандализира обществеността, след като предложи садо-мазо кожен костюм на стойност 786 долара, който върви в комплект с черен кожен камшик за 300 долара.
72-годишният сър Елтън Джон е платил по 75 долара за свещ, като точната бройка закупени стоки не се споменава.
“Сър Елтън е един от многото, които искат да помиришат интимните части на Полтроу. Той си купи страшно много от тях и ги е сложил навсякъде в дома си”, разказва Литъл.
/БГНЕС

loading...