Известната турска актриса Ебру Шахин се готви за сватбата си с баскетболиста Джеди Осман. Според информация, публикувана в турските медии, двойката ще организира две сватби. Едното сватбено тържество ще се състои в Турция, второто – в Америка, където Осман гради спортната си кариера. Двойката се смята за една от най-проспериращите сред турските знаменитости, а феновете на Ебру изразяват радостта си, че сватбата най-накрая ще се състои.

„Двамата идваме от различни среди, но гледаме в една посока. В негово лице открих сродната си душа“, казва госпожица Шахин за годеника си. На българските зрители тя е позната не само от сапунката „Вятърничав“, но и от други многосерийни продукции – „Завинаги“ и „Опасно изкушение“.

Джеди е толкова влюбен в огнената брюнетка, че я посещава на снимачната площадка на сериала „Вятърничав“, за да прекарат заедно кратката паузата между мачовете му и тренировките му в Кливланд. „Всеки мечтае за успехи, но никога дори не съм си представяла, че ще изживея такава любов и ще постигна такова душевно равновесие. Винаги съм контролирала очакванията си и нарочно съм си повтаряла, че онова, което съдбата ми поднася, е достатъчно за мен“, споделя актрисата.

https://trud.bg/