Гръцката полиция издирва 23-годишната българка Анна-Мария Василева, която e изчезнала безследно по време на почивка в южната ни съседка, съобщи “Български новини”.

Младата жена била на разходка в Солун, след което следите ѝ се губят. Василева е обявена за издирване с национален бюлетин от гръцката полиция. Следите ѝ се губят от 17 август, когато за последно е била видяна в района на Евосмос в Солун.

Младата българка е била облечена в сини дънки, бяла блуза и черни кецове. На гърба си е носила синя раница и била гушнала малко куче в ръце. Животът ѝ е в опасност, се казва в съобщението на гръцките власти.

Според информация от личния ѝ профил във Фейсбук, младата жена е от София, но живее в Солун. За последно е била активна в социалната мрежа на 28 юли, когато е публикувала рисунка на малкото си куче. Под публикацията пък е написала на английски: And everything it`s ok (И всичко е наред).

Гръцките власти умоляват всички, които знаят нещо за 23-годишната жена, да се свържат с услугата Silver Alert 24 часа в денонощието на горещата линия SOS 1065 в Гърция.

https://lupa.bg

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 3. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 4. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 5. БЪЛГАРИТЕ
 6. РИБОЛОВ
 7. ГЮВЕЧ
 8. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 9. България – Китай 中国保加利
 10. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
 11. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт
 12. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
 13. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА
Коментирай