ГРИГОР

Григор изгледа ревюто на известния дизайнер Том Форд – част от Седмицата на модата в Ню Йорк. Негова дама за вечерта беше Ана Уинтур – една от най-влиятелните жени в света, предаде Би Ти Ви. Той не пропусна да се похвали с приятната компания и написа под снимката “Най-добрата среща”.

69-годишната дама е главен редактор на списание “Вог”, определяно за “модната Библия”. Тя е човекът, който има последна дума, що се отнася до тенденциите в облеклото по цял свят. Ана заема тази позиция от 1988 г., а познанствата ѝ със стотици знаменитости я правят една от най-влиятелните жени в света. През 2018 г. авторитетното издание “Форбс” я нарежда на 48 място в тази своя класация.

Ана има неподражаем стил, а тъмните очила са неизменна част от аксесоарите, с които си служи. За снимките с Димитров обаче ги беше махнала. Тя е в основата на образа на МирандаПресли – главната редакторка в книгата “Дяволът носи “Прада”.

В екранизацията на романа на бившата ѝ асистенкаЛорънУайзбъргъб, в ролята на Анна влиза легендарната Мерил Стрийп. Продукцията прави приход от близо 327 млн. долара.

Наскоро Уинтур си сътрудничи с друга звезда на тениса – Серина Уилямс. Двете, заедно с певицата Лейди Гага, бяха домакини на ежегодния бал в хотел “Метрополитън” в Ню Йорк, който се отличава с блясък и екстравагантност.

1.  ДОБРУДЖАНЦИ
2.  НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
3.  ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
4.  ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
5.  МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
6.  БЪЛГАРИТЕ
7.  РИБОЛОВ
8.  ГЮВЕЧ
9.  БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
10.              България – Китай 中国保加利
11.              ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
12.              ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт

Taylor Esche

13.              ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
14.              ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА
15.              ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST