Фолкпевицата Дебора, която се прочу печално след скандалното си участие в “БигБрадър” поднесе поредната изненада за себе си, която отново е с негативен привкус.

Изпълнителката шокира последователите си в мрежата с признанието, че се е разделила с бащата на дедето си.Брюнетката разкри в социалните мрежи, че е била много нещастна с доскорошната си половинка, описа колко лошо се е държал той с нея, но как в крайна сметка двамата… ще продължат да отглеждат сина си.

Дебора винаги си е падала по драматичните сюжети, с каквито я запомнихме и при участието й в Къщата на Големия брат, където отново се изкара жертва в отношенията си с останалите съквартиранти.Тя се оказа реална жертва и в отношенията си с мъжете, защото след излизането си от шоуто, показа в ефир насиненото си лице – потвърждение на факта, че е тормозена.

Дебора така и не пожела да покаже бащата на детето си, за когото се знае само, че върти бизнес в Германия.Преди около година фолкпевицата се пренесе да живее при него, скоро след това забременя, роди синът си Самуил, но ето, че от няколко месеца живее обратно в България.

Намеренията й поне засега са да остане в родината си, а за Германия дори не й се говори.

https://blitz.bg

1.  ДОБРУДЖАНЦИ
2.  НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
3.  ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
4.  ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
5.  МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
6.  БЪЛГАРИТЕ
7.  РИБОЛОВ
8.  ГЮВЕЧ
9.  БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
10.              България – Китай 中国保加利
11.              ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
12.              ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт

Дебора

13.              ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
14.              ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА
15.              ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST