Известният в Германия пластичен хирург Андреас Нидербихлер бе признат за виновен в непредумишлено убийство по време на секс. Според решението на съда на провинция Саксония-Анхалт в Германия, той ще прекара девет години зад решетките. Както съобщава “Мирър”,  историята на д-р Нидербихлер стана обществено достояние след като неговата 38-годишна партньорка Ивон почина през февруари миналата година. На жената й станало лошо по време на оралния секс с хирурга и припаднала. По-късно, любовницата на Андреас Нидербихлер починала, а причината за нейната смърт, според изследването на експертите, е реакцията към кокаина.

Станало ясно, че преди сексуалния акт, лекарят е поставил кокаин на пениса си, което е попаднало в организма на починалата след орален секс. Освен това се оказало, че Ивон не била единствената жена, с която хирургът правил подобно нещо – още няколко негови бивши партньорки в плътските удоволствия разказали пред следователите, че след интимна връзка с Нидербихлер те са се чувствали зле. Една от жертвите на отравянето попаднала в катастрофа на пътя, а друга започнала да страда от нервен тик.

Известно е, че хирургът е търсил нови партньорки за секс в сайт за запознанства. Всички тези случаи са станали между септември 2015 г. и февруари 2018 г. https://www.blitz.bg