На 4 октомври, около 09:30 часа е получено съобщение за възникнало ПТП по път II-27. На място е установено, че водач на лек автомобил „Мерцедес” застига и блъска товарен автомобил „Рено”. Вследствие на ПТП, е пострадал 39-годишен мъж, водач на лек автомобил „Рено”. Същия е прегледан в МБАЛ Добрич о освободен за домашно лечение с контузна рана на главата. ПТП е обслужено по административен ред.

На 4 октомври са извършени две проверки на частни имоти на територията на с. Василево, обл. Добрич, обитавани от 51-годишен мъж и 31-годишен мъж. В хода на проверките са установени неправомерни присъединявания към електропреносната мрежа. По двата случая са образувани досъдебни производства.

На 5 октомври, около 18:25 часа в град Каварна е задържан 46-годишен мъж, известен на МВР. Същият е отправял закани и заплахи. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 5 октомври, около 23:00 часа по околовръстен път на град Добрич в района на кв. „Балик” е извършена проверка на 32-годишен мъж. В хода на проверката е установено бяло вещество, с тегло 0,2 грама реагиращо на амфетамин. Задържан за 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 5 октомври, около 18:00 часа е получено съобщение за извършена взломна кражба от частен имот на територията на с. Ново Ботево, обл. Добрич. Установено е, че за времето от 29 септември до 5 октомври т.г., чрез взлом на входна врата, неизвестен извършител е проникнал в селскостопанска постройка. По данни на тъжителя е извършена кражба на заваръчен апарат и градинска ръчна техника. От проведените незабавни ОИМ и ПСД е установен извършителя на деянието. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан 62-годишен мъж, известен на МВР. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 6 октомври, около 12:45 часа е получено съобщение за извършена кражба от две МПС, паркирани на територията на с. Църква, обл. Добрич. Установено е, че за времето от 21:30 часа на 5 октомври до 12:00 часа на 6 октомври, чрез демонтаж е извършена кражба на два боря акумулаторни батерии, трансмитър и музикален плейър от лек автомобил „Рено” и лек автомобил „Мазда”, и двата с добрички регистрации. По случая е образувано досъдебно производство.

На 6 октомври, около 11:30 часа е получено съобщение за извършена кражба от частен имот на територията на с. Пчеларово, обл. Добрич. Установено е, че за времето от 16 септември до 6 октомври т.г., чрез взлом на метална врата, неизвестен извършител е проникнал в барака. По данни на тъжителя е извършена кражба на строителни материали, осветителни тела, електрически проводници и части за напоителна система. По случая е образувано досъдебно производство.

 

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. БЪЛГАРИТЕ
 7. РИБОЛОВ
 8. ГЮВЕЧ
 9. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 10. България – Китай 中国保加利
 11. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
 12. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт

Нита Кузьмина

 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
 2. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА